ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Παραμύθια τα περί αυτοκτονίας του Βαγγέλη!

0


ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ...

Το σώμα του νεαρού Βαγγέλη βρέθηκε σχεδόν μέσα στο δρόμο.Το ζευγάρι που τον βρήκε περνούσε απο εκεί με αυτοκίνητο και κόλλησε.Για να το βγάλουν από τη λάσπη πήγαν λίγα μέτρα πιο πέρα για να πάρουν ένα ξύλο και εκεί βρήκαν το νεκρό παιδί....!

Μια γυναίκα που μένει παραδίπλα είπε ότι εκεί είχε πάει με τον σύζυγό της πριν μερικές ημέρες και δεν είδαν το νεκρό παιδί...! 

Αυτά είναι τα πραγματικά περιστατικά για τόπο του εγκλήματος. Βρέθηκε ,λένε και ένα μαχαίρι 2-3 μέτρα μακριά απο το σώμα προς το αριστερό του χέρι και διατυπώνεται η σκέψη ότι ως αριστερόχειρ θα μπορούσε να κόψει τη φλέβα του δεξιού του χεριού και έτσι δικαιολογείται η θέση του μαχαιριού...

Δεδομένο είναι επίσης ότι συμφοιτητές του Βαγγέλη στη Γαλακτομική Σχολή τον βασάνιζαν πολύ σοβαρά για τις αντοχές ενός 20χρονου παιδιού.

Πάμε τώρα στα ερωτηματικά.

Η Αστυνομία από την ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ είχε υποψίες για θάνατο του παιδιού κοντά στη Σχολή.
Η Σχολή είχε επίσης υποψίες ότι ο Βαγγέλης ίσως ήταν νεκρός.
Γιατί πιπιλίζουν όλοι τη βολικότερη εκδοχή,δηλαδή της αυτοκτονίας;
Γιατί δεν θα μπορούσε να του κόψουν τη φλέβα κάποιοι και όπως και προηγούμενες φορές τον έδεναν να τον κρατήσουν ακίνητο μέχρι να πέσει αναίσθητος και στη συνέχεια να μεταφέρουν το σώμα του ημιθανές η νεκρό εκεί; Η Αστυνομία πρέπει να κληθεί να εξηγήσει αν πέρασε από το δρόμο εκείνο,αν κινητοποίησε τους ΓΕΙΤΟΝΕΣ στην ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ σχεδόν περιοχή και αν όχι κάποιοι πρέπει να γίνουν κατηγορούμενοι,είτε είναι αυτοκτονία(ελάχιστα το πιστεύουμε) είτε είναι δολοφονία...

Στα διάφορα βίντεο από κάμερες ασφαλείας και από μαρτυρίες προκύπτει ότι ο Βαγγέλης είχε ΑΝΤΙΘΕΤΗ πορεία από εκεί που βρέθηκε και μάλλον κατεύθυνση προς τη πόλη των Ιωαννίνων.

Ο συγκάτοικός του είπε ότι ανέβηκε στο δωμάτιο το μεσημέρι και έφυγε βιαστικά χωρίς να πει(;) που κατευθύνεται χωρίς το κινητό και χωρίς το πορτοφόλι του.

Μόνο ΤΡΕΛΟΣ θα έφευγε από τη Σχολή εκείνη την ώρα,χωρίς πορτοφόλι και χωρίς κινητό.

Και ο Βαγγέλης ήταν ένα πολύ καλό παιδί,πολύ αγαπητό στο χωριό του στους Αρμένους Ρεθύμνου και ΜΟΝΟ ΤΡΕΛΟΣ δεν ήταν…

Παρόμοια αυτοκτονία με του Βαγγέλη ΔΕΝ υπάρχει στα ελληνικά χρονικά.Παρόμοια βία σε Σχολή έχει καταγραφεί και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και στις πιο πολλές περιπτώσεις η βία είχε τραγική κατάληξη. Στην υπόθεση του Βαγγέλη υπάρχει και πολιτικός δάκτυλος.

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης δήλωσε ,απαντώντας στις αιχμές της Έλενας Ακρίτα πολύ μα πολύ μαλακά και σε μια γλώσσα ασυνήθιστη για τον συνήθως σκληρό τσαμπουκά Μαρκογιαννάκη… 

Είπε ότι ο ίδιος είχε τηλεφωνήσει για ένα άλλο άσχετο κρητικόπουλο της σχολής για να μην μετακινηθεί από το δωμάτιο… 

Επομένως πρέπει ,τώρα που επενέβη ο εισαγγελέας λόγω του θανάτου του παιδιού να κληθεί άμεσα ο κ.Μαρκογιαννάκης να κατονομάσει το παιδί υπέρ του οποίου παρενέβη και να διαπιστωθεί απο την έρευνα αν έχει σχέση με την παρέα που πίεζε βασανιστικά τον Βαγγέλη.

Να ξεκαθαρίσει η υπόθεση ζητούν και άλλοι κρητικοί βουλευτές ,όπως οι κ.κ.Μιχελογιαννάκης,Κεφαλογιάννης,Αυγενάκης. 

Η οικογένεια του παιδιού διαψεύδει κάθε περίπτωση βεντέτας για την οποία μίλησε ο ιδιωτικός ερευνητής κ.Σπύρου.

Ο κ.Σπύρου μας είχε πει για έρευνα προς ένα ζευγάρι Κρητικών ,που κατοικούν στην περιοχή Ηρακλείου που βρέθηκε στα Γιάννενα σε κρίσιμο χρόνο.

Το ZOYGLA .GR επιβεβαίωσε απο δικό του ρεπορτάζ ότι η Αστυνομία ανέκρινε ΠΡΙΝ βρεθεί το σώμα (αρνούμαστε να γράψουμε πτώμα για το παιδί αυτό) ένα ζευγάρι από τη Μεσσαρά Ηρακλείου...

Είναι πολύ βολική η αυτοκτονία του παιδιού για πολλούς...

Ανώτατη πηγή της Αστυνομίας μας είπε ότι στις πρόσφατες κρίσεις αποστρατεύθηκαν δυο υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της περιοχής εξαιτίας του σκοταδιού στην υπόθεση!

Αυτό είναι σπάνιο για τα αστυνομικά χρονικά και μάλιστα πριν βρεθεί η άκρη του νήματος και νεκρός. Επομένως κάποιοι ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι υπήρχε ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ εξέλιξη...!

Η υπόθεση είναι σκοτεινή ,ως προς το φρένο στις έρευνες και στο σημείο εκείνο,κατά το οποίο ματαιώθηκε επιχείρηση έρευνας στη Γιάννενα και έγινε στον...Πειραιά!

Στο εξωτερικό αμέσως μετά σε εξαφάνιση νεαρού ή γυναίκας,επειδή είναι πιθανός ο θάνατος οι αρχές οργανώνουν «σάρωμα» με τις γνωστές αλυσίδες. Άνθρωποι που απέχουν ο ένας από τον άλλο σε μήκος ενός σώματος σαρώνουν την περιοχή με πρόγραμμα. Αν αυτό γινόταν στους βασικούς δρόμους γύρω απο τη σχολή ο Βαγγέλης ΑΝ ήταν στο σημείο εκείνο θα είχε βρεθεί.

Γιατί δεν έγινε;

Πολύ βολική είναι για την εξαφάνιση στοιχείων από το σώμα η σήψη του σώματος για πολλές ημέρες.

Έτσι στο σώμα του Βαγγέλη δεν θα βρεθούν ίχνη από βασανιστήρια και πιθανώς και βαρύτατη ,άλλου τύπου κακοποίηση,την οποία ίσως πιθανοί δράστες ήθελαν να εξαφανίσουν…

Από την πλευρά της οικογένειας ο γνωστός ιδιωτικός ντετέκτιβ Γιώργος Τσούκαλης μας είπε:

«Ολο αυτό τον καιρό δήλωνα ότι επίκεντρο των αναζητήσεων πρέπει να είναι η Γαλακτοκομική Σχολή.Δεν το έλεγα τυχαία.Φαίνεται οτι το ευαίσθητο παιδί πιέστηκε πολύ και δεν άντεξε.Θα συζητήσουμε με την οικογένεια μετά την κηδεία που θα γίνει την Τρίτη στο χωριό του (Αρμένοι Ρεθύμνου) για όλα τα δεδομένα και θα εκτιμήσουμε τι πρέπει να γίνει.Φαίνεται ότι έδωσε τέλος ο ίδιος στη ζωή του»...

Ρωτήσαμε ειδικούς εάν γνωρίζουν στα χρονικά παρόμοια αυτοκτονία.Δηλαδή κόψιμο στο ένα μόνο χέρι και το θύμα να αυτοκρύβεται για να μην τον βρουν περαστικοί. Η απάντηση ήταν όχι.

Ένα ακόμα ερώτημα είναι : Αφού οι υπεύθυνοι και οι εκπαιδευτές της Σχολής ήταν ανύποπτοι για περιστατικά βίας και ήξεραν ένα ευαίσθητο παιδί ,δεν θα ήταν λογικό να είναι κάθε μέρα στα ΜΜΕ και να κάνουν εκκλήσεις και να μιλούν γιαυτόν με την ελπίδα ότι θα γυρίσει;

Γνωρίζετε κάποια φυσιογνωμία από τους υπεύθυνους και διδάσκοντες της σχολής εκτός του Κύπριου φοιτητή της Σχολής Λοίζου Λοίζου που δήλωσε οτι «είναι αλήθεια η άσκηση φοβερής βίας κατα του Βαγγέλη»;

Πότε κρύβονται όλοι; Όταν υπάρχει φόβος.Τι φόβος να υπήρχε για ένα απλό ευαίσθητο παιδί που μπορεί και να ζούσε,όπως έλεγαν; Προφανώς απο κάποιους άλλους.

Πολύ βολικό δεν είναι λοιπόν μέσα σε τέτοιο κλίμα φόβου να αυτοκτονεί και να αυτοκρύβεται το παιδί ,ώστε να βρεθεί πολύ καιρό μετά,όταν οι συνηθισμένες καταρρακτώδεις βροχές των Ιωαννίνων θα έχουν σβήσει κάθε πατημασία,κάθε στοιχείο ,κάθε ροδιά αυτοκινήτου και το σώμα σε αποσύνθεση θα έχει σβήσει κάθε ίχνος;

Δείτε τι γράφει η κοινή γνώμη για τον Βαγγέλη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ εκείνων που του αφαίρεσαν τη ζωή,είτε πιέζοντάς τον και βασανίζοντάς τον ,είτε δολοφονώντας τον στην τελευταία φάση:

Η σελίδα στο Facebook «Βοηθήστε να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης» έχει γεμίσει με συλλυπητήρια μηνύματα φίλων και αγνώστων για τον άδικο χαμό του.

«Ένα πολύ άσχημο τέλος, που δεν σου άξιζε, Βαγγέλη. Θα τιμωρηθούν όμως, αγόρι μου, αν όχι από τη Δικαιοσύνη, θα τιμωρηθούν από τον κόσμο. Σήμερα δεν θρηνεί μόνο η μανούλα σου: σήμερα κλαίει όλη η Ελλάδα. Εύχομαι να ησυχάσει η ψυχούλα σου, παλικάρι μου, να ηρεμήσεις. Καλό παράδεισο, αγόρι μου».

«Καλό παράδεισο! Η ψυχούλα σου να βρει γαλήνη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι».

«Σήμερα πενθεί όλη η Ελλάδα γιατί ο Βαγγέλης έγινε το παιδί της καρδιάς μας. Το δικό μας παιδί, που αν και δεν γνωρίζαμε το αγαπήσαμε, το πονέσαμε και αγωνιούσαμε γι” αυτό. Βαγγελάκη, σίγουρα βρήκες γαλήνη από τον μάταιο τούτο κόσμο που τόσο σε πόνεσε αλλά και τόσο σε αγάπησε. Καλό παράδεισο λοιπόν, άγγελε. Γιατί είσαι άγγελος! Συλλυπητήρια σε όλους».

«Σήμερα δεν θρηνεί μόνο η οικογένεια του Βαγγέλη, αλλά όλη η Ελλάδα. Μπορεί πολλοί από εμάς να μη γνωρίσαμε αυτό το παιδί, αλλά η υπόθεση της εξαφάνισής του μπήκε στα σπίτια όλων μας. Όταν στέλνεις το παιδί σου να σπουδάσει, κάνεις όνειρα για το μέλλον του και ποτέ δεν φαντάζεσαι τέτοια δραματική κατάληξη. Καλό σου ταξίδι, Βαγγέλη, και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ποτέ γονιός να μη νιώσει αυτόν τον πόνο που αυτοί οι γονείς νιώθουν. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του και πιστεύω ότι θα υπάρξει Θεία Δίκη για ό,τι πραγματικά έγινε».

«Καλό ταξίδι, όμορφό μου αγοράκι. Να αναπαυτεί η ψυχούλα του μαζί με τους αγγέλους. Τώρα σε αυτούς τους γονείς, τι να πούμε; Δεν μπορώ να πω τίποτα».

«Καλό ταξίδι, Βαγγέλη. Μπορεί να μη σε γνωρίσαμε ποτέ, αλλά με όλα αυτά ήταν σαν να σε ξέραμε από πάντα. Η ιστορία σου αποκάλυψε μια άλλη πλευρά της κοινωνίας. Ευαίσθητη, συνεσταλμένη, πονούσαμε όλοι για σένα παρά την κρίση και τα προβλήματα».

«Ακούστηκε πως δίπλα στη σορό βρέθηκε μαχαίρι. Ακόμη και αυτοκτονία να είναι, οι ηθικοί αυτουργοί πρέπει να πληρώσουν! Όποιοι και αν είναι αυτοί! Είτε τον εκφόβιζαν και ξεσπούσαν πάνω του, είτε με κάποιο τρόπο τον πίεζαν. Γι” αυτό λέω, όποιοι και αν είναι, πρέπει να πληρώσουν! Καλό ταξίδι στο παιδί! Και ποτέ ξανά να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ποτέ! Αντίο, Βαγγέλη!»

Του Γιάννη Ντάσκα

Δημοσίευση: Μαρτίου 18, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Παραμύθια τα περί αυτοκτονίας του Βαγγέλη!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator