ΤΩΡΑ: ''Είμαστε οι πρώτοι απολυμένοι του Λαφαζάνη''. Έξω από το υπουργείο στην Αθήνα έφτασαν οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία (ΦΩΤΟ)

0


Διαμαρυρία έξω από το υπουργείο περιβάλλοντος πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία στις Σκουριές. κρατώντας πανό διαδηλώνουν κατά της απόφασης του Παναγιώτη Λαφαζάνη για την ανάκληση των αδειών. Δείτε τις φωτό από την διαμαρτυρία τους. 

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, και μετά τις συγκεντρώσεις, τις πορείες τις κινητοποιήσεις στον τόπο μας, δυναμώνουμε τον αγώνα μας, από την Αθήνα.Συγκεντρωθήκαμε από τα χαράματα έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Όλοι μαζί ενωμένοι. Και θα μείνουμε εδώ μέχρι να ακουστεί η φωνή μας, και να ληφθεί από όλους τους αρμόδιους το ξεκάθαρο μήνυμά μας:

«Ο δίκαιος αγώνας μας είναι αγώνας για την αξιοπρέπεια όλων μας και με αυτόν θα νικήσουμε»:

1. Θεωρούμε προσβολή ως Έλληνες πολίτες και ως κάτοικοι, αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες. Με την ηθική που έχουμε και είναι η μόνη μας περιουσία. Εμείς μεγαλώνουμε εδώ στον τόπο μας τα εγγόνια μας. Και αυτόν τον τόπο, αυτό το περιβάλλον που μας μεγάλωσε δεν τα θυσιάζαμε για κανέναν. Είμαστε οι πρώτοι προστάτες των χωριών μας.

2. Εμείς δώσαμε μάχες για αυτά τα δάση, που μας παρέδωσαν οι πατεράδες μας και θα παραδώσουμε με καμάρι στα εγγόνια μας. Αυτά τα δάση θα τα σώσουμε εμείς. Με την δουλειά μας και την αξιοπρέπειά μας. Σοβαρά, υπεύθυνα και τίμια.

3. Εμείς θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για την ενότητα και την ειρήνη στα χωριά μας. Δεν τα βάλαμε και δεν θα τα βάλουμε με κανέναν. Και Θα είμαστε οι πρώτοι που θα βγούμε μπροστά για να το διασφαλίσουμε.

4. Εμείς, δεν βλέπουμε ταμπέλες και διαχωρισμούς. Βλέπουμε μια πατρίδα, ένα περιβάλλον, μια κοινωνία που έχει ανάγκη από έναν κοινό στόχο για να ενωθεί. Αυτόν τον στόχο υπηρετούσαμε και υπηρετούμε και είναι το καλύτερο για όλους μας.

Εμείς είμαστε δασεργάτες. Είμαστε εργάτες. Είμαστε μεταλλωρύχοι.

Πάνω απ' όλα όμως είμαστε Έλληνες πολίτες και θα δώσουμε μάχες για να ανακάμψει η χώρα μας,

Είμαστε Χαλκιδικιώτες και θα κάνουμε τα πάντα για να σώσουμε τα χωριά μας.

Είμαστε πατεράδες, παππούδες, γιοί και εγγονοί που βάζουν πάνω από όλα την περηφάνια τους.

Και αυτή την περηφάνια που υπηρετήσαμε όλα αυτά τα χρόνια με απόλυτη συνέπεια,

θα την σώσουμε με τον αγώνα μας. Υπέρ όλων και κατά κανενός.

Με την περηφάνια, τις αξίες και τα ιδανικά μας, θα κερδίσουμε.

Ενωμένοι. Και αποφασισμένοι.

Δημοσίευση: Μαρτίου 06, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΩΡΑ: ''Είμαστε οι πρώτοι απολυμένοι του Λαφαζάνη''. Έξω από το υπουργείο στην Αθήνα έφτασαν οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία (ΦΩΤΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator