ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1: Το γκολ του Χάρα και ο πανηγυρισμός του Βίτορ Περέιρα (video - pic)

0





Δείτε το γκολ με το οποίο ο Χάρα άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ για λογαριασμό του Ολυμπιακού στο 89ο λεπτό, τον πανηγυρισμό του Βίτορ Περέιρα, αλλά και το πώς προκλήθηκε η διακοπή του αγώνα

Ένα "χρυσό" γκολ πέτυχε ο Φράνκο Χάρα στο 89ο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς όπως φαίνεται θα δώσει στον Ολυμπιακό την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Δείτε τη φάση, καθώς και τον πανηγυρισμό του Περέιρα, αλλά και το πώς προκλήθηκε η διακοπή του αγώνα.

Μετά από αρκετή ώρα διαβουλεύσεων ο διαιτητής του αγώνα Χαράλαμπος Καλογερόπουλος αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και οι «ερυθρόλευκοι» περνούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι ρέφερι του προημιτελικού, μετά το γκολ του Φράνκο Χάρα στο 90’, ο κόσμος της Ένωσης μπήκε στο γήπεδο για να επιτεθεί στην αποστολή των φιλοξενούμενων.

Όπως τόνισε ο Καλογερόπουλος οι οπαδοί έριξαν φωτοβολίδες, ενώ τραυματίστηκαν αστυνομικοί και άνθρωποι της εταιρίας σεκιούριτι.

Μισή ώρα μετά το συμβάν ο ρέφερι βγήκε από το «καμαράκι» του και ξεκαθάρισε ότι υπάρχει οριστική διακοπή στην αναμέτρηση.

Έτσι λοιπόν ο Ολυμπιακός είναι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και θα επικρατήσει με 3-0 άνευ αγώνα, όπως ορίζει ο νόμος σε περιπτώσεις διακοπής.


Δημοσίευση: Μαρτίου 11, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1: Το γκολ του Χάρα και ο πανηγυρισμός του Βίτορ Περέιρα (video - pic)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator