Στα viral το σποτ του ΚΚΕ για το συλλαλητήριο. "Πού σας έχω δει εσάς;"

0


Μετά την επίτευξη της Συμφωνίας στο Eurogroup και την ανατροπή ή έστω την αναστολή των όσων προεκλογικά είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση, ήρθε η ώρα της αντιπολίτευσης. 

Σε συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος εναντίον της κυβέρνησης και της συμφωνίας του Eurogroup καλεί, την Παρασκευή, το ΚΚΕ, με ομιλητή τον γ.γ. του κόμματος, Δ. Κουτσούμπα. Από τον Περισσό ζητούν άμεση αποδέσμευση από την Ε.Ε., κατάργηση των Μνημονίων. 

Το ΚΚΕ και αυτήν την φορά, χτυπά με ένα βίντεο κάνοντας συγκρίσεις Τσίπρα με Σαμαρά και Παπανδρέου με την βοήθεια του Λάμπρου Κωνσταντάρα και σκηνές από την ταινία "Θα σε κάνω Βασίλισσα"! 

"Πού σας έχω δει εσάς; Μοιάζετε με κάποιον! Τέλος πάντων θα το βρω! Κοντά είμαι. Αν σας ξύριζε κανείς το μουστάκι"! 

Το ΚΚΕ για άλλη μία φορά τρολάρει ... επιτυχημένα!

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 26, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στα viral το σποτ του ΚΚΕ για το συλλαλητήριο. "Πού σας έχω δει εσάς;" "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator