Κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός με ποινή αποκλεισμού της έδρας του αλλά και αφαίρεση τριών βαθμών

0


Με ποινή αποκλεισμού της έδρας του, αλλά και αφαίρεση τριών βαθμών κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στους «πράσινους» για εκτεταμένα επεισόδια με τον Ολυμπιακό.

Αντιμέτωπος με τις συνέπειες των όσων σημειώθηκαν την Κυριακή στη Λεωφόρο θα τεθεί ο Παναθηναϊκός. 

Όπως αναμενόταν, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της πράσινης ΠΑΕ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Σύμφωνα με αυτή, ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος εγκαλεί το «τριφύλλι» για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14 και 15 παρ. 6 (περ. δ και ζ) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014. 

Κάτι που σημαίνει ότι μετά την απολογία του (την Πέμπτη στη 13:00) ο Παναθηναϊκός απειλείται με πρόστιμο ύψους 70.000-200.000 ευρώ, αποκλεισμό της έδρας του για δυο έως τρεις αγωνιστικές και αφαίρεση τριών βαθμών.

http://www.sport-fm.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 25, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός με ποινή αποκλεισμού της έδρας του αλλά και αφαίρεση τριών βαθμών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator