ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ... Αρβανίτης για Σαμαρά: Ο πρωθυπουργός είναι μ@λ@κας !!! (video)

0


Σάλος από τους χαρακτηρισμούς και τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό επικαλούμενος δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού L’ Express

Με σκαιούς χαρακτηρισμούς και απαξιωτικό τρόπο αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, διευθυντής του ελεγχόμενου και χρηματοδοτούμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5».

Επικαλούμενος δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού L’ Express o κύριος Αρβανίτης μιλώντας σε εκδήλωση στην Λαμία αποκάλεσε όχι μια αλλά δύο φορές τον πρωθυπουργό «μ…α».

«Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ…α. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι τον λένε. Είναι ότι είναι μ…ας». 

Οι απαξιωτικές αυτές αναφορές του κ. Αρβανίτη, εκ των βασικών εκφραστών της καθημερινής επικοινωνιακής τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έγιναν δημόσιως σε εκδήλωση στη Λαμία για τα μέσα ενημέρωσης με θέμα: «Η κρατική βία στα χρόνια των μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα των δηλώσεων του κυρίου Αρβανίτη:

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ... Αρβανίτης για Σαμαρά: Ο πρωθυπουργός είναι μ@λ@κας !!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator