Οι υποψήφιοι βουλευτές ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατικής Παράταξης

0


Το μεγαλύτερο μέρος του αριθμού των υποψήφιων βουλευτών του ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι ο κατάλογος των ονομάτων των υποψηφίων θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα είναι υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης και στη Λάρισα, στην Α΄Αθήνας υποψήφιοι μεταξύ άλλων είναι ο Κ. Σκανδαλίδης, η Σ. Ράπτη και ο Ν. Αλευράς, στη Β' Αθήνας η Φώφη Γεννηματά, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Πύρρος Δήμας και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο Παντελής Καψής είναι υποψήφιος στη Β΄Πειραιά, η Εύη Χριστοφιλοπούλου στο υπόλοιπο Αττικής και ο Πάρις Κουκουλόπουλος στην Κοζάνη.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, δήλωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος σ' αυτές τις εκλογές.

Τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που ανακοινώθηκαν βρίσκονται ΕΔΩ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι υποψήφιοι βουλευτές ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατικής Παράταξης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator