Επιτέλους! Ο Κατρούγκαλος βγάζει στο σφυρί την θωρακισμένη μνημονιακή BMW του Βενιζέλου αξίας 750 χιλιάδων ευρώ

0


Φορτσάτος μπαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ο νέος αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος. Μια από τις πρώτες ενέργειες στις οποίες σκοπεύει να προβεί, μετά φυσικά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης θα είναι η πώληση μεγάλου μέρους του στόλου των κρατικών και υπουργικών αυτοκινήτων. 

Όπως αναφέρεται στον ΒΗΜΑτοδότη το πρώτο αυτοκίνητο που αναμένεται να τεθεί προς πώληση είναι η αλεξίσφαιρη, αλεξίβομβη και με δορυφορική πλοήγηση BMW (η λεγόμενη και «μνημονιακή Μπε Εμ Βε»), αξίας 750.000 ευρώ, που ως σήμερα την κυκλοφορούσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Παράλληλα στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι ο ίδιος διαθέτει ένα συλλεκτικό κάμπριο MG, για το οποίο, παρά τα προβλήματα που παρουσιάζει λόγω παλαιότητας, δηλώνει υπερήφανος. Λέει μάλιστα ότι οι υπουργοί δεν χρειάζονται κρατικά αυτοκίνητα, ήδη ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης μετακινείται με... ταξί, ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης με ένα παλιό ΙΧ, όπως και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Δημήτρης Στρατούλης, ενώ ο Πρωθυπουργός με ένα μαύρο Audi με πινακίδες Θεσσαλονίκης. 

koolnews 

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επιτέλους! Ο Κατρούγκαλος βγάζει στο σφυρί την θωρακισμένη μνημονιακή BMW του Βενιζέλου αξίας 750 χιλιάδων ευρώ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator