ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ - ΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

0


Επανερχόμενοι στο θέμα των απορριμμάτων, παρακαλούμε τον κ. Δήμαρχο Ξυλοκάστρου ως Πρόεδρο του ΦοΣΔΑ Πελοποννήσου: 
• Να μεριμνήσει για την παραλαβή της Σύμβασης Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) που παρέδωσε στις 16/1/15 η ΤΕΡΝΑ στη Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στη συνέχεια (άμεσα), καλούμε τον κ. Δήμαρχο να την αναρτήσει στο διαδίκτυο. 

• Παράλληλα, θα πρέπει να αναρτηθούν και τα συνημμένα σχετικά έγγραφα, για να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε γνώμη. 

• Επίσης, θα θέλαμε να ενημερωθούμε για τα 80 θέματα που εισήχθησαν εκτός Ημερήσιας Διάταξης στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής προχθές στις 29/1/15 για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ στην Πελοπόννησο. 

• Ακόμη θα θέλαμε, να έχουμε τα στοιχεία, καθώς και τη γνώμη του κ. Δημάρχου για το θέμα της παράδοσης της διαχείρισης των απορριμμάτων στην ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ. 

• Επειδή είναι γνωστό το πάρτυ που γινόταν για τη μοιρασιά της διαχείρισης των απορριμμάτων, θα θέλαμε να γνωρίζουμε ποιο είναι το αναλυτικό τιμολόγιο μεταφοράς των απορριμμάτων ανά τόνο χιλιόμετρο και ποιο το συνολικό κόστος. 

• Τέλος, επειδή αναφερόμαστε σε μεγάλα κόστη (εν μέσω οικονομικής κρίσης), θα θέλαμε να μάθουμε τις προβλεπόμενες δαπάνες για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ. 

Τα παραπάνω ζητούμενα, θεωρούμε ότι είναι απαραίτητα για τις περαιτέρω ενέργειες. 

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΜΗΣ 
ΠΛΟΥΜΙΤΣΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ






Δημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ - ΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator