Ανοικτή ομιλία υγείας - Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, Ν. Κορινθίας

0





15 Ιανουρίου - Ανοιχτή ομιλία υγείας με το Δρ. Κ. Μουρούτη στην Κόρινθο.... 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, 

οργανώνει ανοιχτή ομιλία Υγείας με τον Δρ. Κωνσταντίνο Μουρούτη, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, στις 15 Ιανουρίου 2015 στις 5:30 μ.μ..

Θέμα: "Γιατί η Ιατρική στον 21ο αιώνα μπορεί να μιλήσει για θεραπεία όλων των ασθενειών - κατανόηση από το πρόγραμμα ανθρωπίνου γονιδιώματος" 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. 

Μια σειρά από διαλέξεις , από έναν εξ-"αιρετικό" επιστήμονα, πάνω σε δύσκολες έννοιες και θέματα υγείας, που ενώ τα προσεγγίζει με ένα μοναδικό τρόπο, συνδυάζοντας το χιούμορ με την εμπεριστατωμένη ανάλυση, καταφέρνει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού για τρεις και πλέον ώρες, με τον χειμαρρώδη λόγο του αγγίζοντας θέματα που καίνε. Στο επίκεντρο των δωρεάν διαλέξεων του Δρ. Κωνσταντίνου Μουρούτη βρίσκεται πάντοτε ο άνθρωπος και η ευημερία του. Με την πλούσια γνώση του και την άριστη επιστημονική του κατάρτιση, παρουσιάζει με απλό και κατανοητό τρόπο θέματα κοινωνικά, Υγείας, αλλά και στάσης ζωής στο ευρύ κοινό. 

Συνιστoύμε σε όσους έχουν θέματα υγείας και θέλουν να βελτιωθούν, αλλά και όσοι θέλετε να διατηρήσετε την καλή υγεία που έχετε, να μην χάσετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον Dr Μουρούτη Κωνσταντίνο, κορυφαίο γιατρό και εξαιρετικό ΑΝΘΡΩΠΟ. 

Οι πληροφορίες που θα πάρετε σώζουν ΖΩΕΣ!!!

Την εκδηλωση πλαισιώνει μουσικά….. το ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ « Ήχοι του Κόσμου » Ερμού 26- Κόρινθος

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 12, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανοικτή ομιλία υγείας - Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, Ν. Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator