Πολιτική και όχι Επιχειρηματική εκδήλωση η κοπή πίτας Επιμελητηρίου Κορινθίας

0


Όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω των εθνικών εκλογών, έντονη ήταν η παρουσία υποψήφιων βουλευτών από όλα τα κόμματα, στη χθεσινή κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Αυτό που συζητιόταν έντονα όμως, ήταν η πολύ μικρή συμμετοχή επιχειρηματιών που δεν είχαν άμεση ή έμμεση σχέση με τις εκλογές.

Για άλλη μια φορά, ο επιχειρηματικός κόσμος της Κορινθίας, μας έστειλε το μήνυμα, να αλλάξουμε.
Είναι υποχρέωσή μας, να συνεργαστούμε και όλοι μαζί να ασχοληθούμε με την καθημερινότητα, τα θεσμικά και λειτουργικά θέματα των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών, μελών του Επιμελητηρίου μας.

Είναι υποχρέωσή μας, να δώσουμε στήριξη και ελπίδα στους επιχειρηματίες, να νοιώσουν το Επιμελητήριο «σπίτι τους».


Ραψωματιώτης Δημήτρης
12.01.2015 
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 12, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολιτική και όχι Επιχειρηματική εκδήλωση η κοπή πίτας Επιμελητηρίου Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator