Η Κόλαση του Δάντη : Κατέρρευσε ο Τραπεζικός κλάδος! (κάρτες)

0


Στον ρυθμό των… νταουλιών του Τσίπρα, του Λαφαζάνη, του Δρίτσα και των υπολοίπων «χορεύει» από το πρωί η Ελληνική Χρηματαγορά.

Σε μια συνεδρίαση που δεν έχουμε ξαναδεί τα τελευταία είκοσι χρόνια, η χρηματαγορά έκλεισε, σχεδόν, στο -10% με τον Τραπεζικό κλάδο και τις μετοχές του, να εμφανίζουν – κυριολεκτικά – συμπτώματα απόλυτης ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ!

Η πρωτοφανής εικόνα με τις τέσσερις συστημικές Τράπεζες να κλείνουν με απώλειες από -23% έως -30% (!) αποτελεί το πρώτο (προειδοποιητικό) δείγμα για το τι θα δούμε και το τι θα συμβεί στην χώρα τις επόμενες μέρες.

Και επειδή κάποιοι μπορεί να πουν «ε καλά και τι έγινε εγώ δεν παίζω Χρηματιστήριο»εμείς θα απαντήσουμε πως θα πρέπει να είσαι παντελώς ΒΛΑΞ για να μην μπορείς να αντιληφθείς τις συνέπειες στην πραγματική οικονομία και στις καταθέσεις, εάν οι Τραπεζικές μετοχές εξαϋλωθούν!

Είναι πλέον αργά για δάκρυα ή καλύτερα ήρθε η ώρα για το «Αίμα και Δάκρυα» που μας υποσχέθηκε προεκλογικά ο σύντροφος υπουργός Βαρουφάκης.

Και βεβαίως ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ο ΣΥΡΙΖΑ για αυτά που σήμερα διαδραματίζονται στο Χρηματιστήριο, ή θα συμβούν στην χώρα το επόμενο διάστημα.

Αφού η Κυβέρνηση Τσίπρα υλοποιεί κατά γράμμα τα όσα προεκλογικά υποσχέθηκε.

Η ευθύνη βαραίνει απόλυτα όσους τους επέλεξαν.

Αλλα και όλους τους ΓΕΛΟΙΟΥΣ διαμορφωτές της κοινής γνώμης που σε ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ υπηρεσία, επιχείρησαν κατά την προεκλογική περίοδο, να υποβαθμίσουν τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ που έρχεται.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 29, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Κόλαση του Δάντη : Κατέρρευσε ο Τραπεζικός κλάδος! (κάρτες)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator