O κακός χαμός! Το ΠΑΣΟΚ «μαζεύει» πρόταση για Κουβέλη- Επιμένει στο «όχι» ο Φώτης

0


Βόμβα μεγατόνων έσκασε στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, προερχόμενη από ένα άτυπο σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, η οποία προς στιγμή φάνηκε να οδηγεί σε ραγδαίες εξελίξεις, ικανή ακόμα και να προκαλέσει τον επιθανάτιο ρόγχο της κυβερνητικής συνεργασίας.

«Το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Πρόεδρος του Ευάγγελος Βενιζέλος καταβάλουν εδώ και πολύ καιρό, με συνέπεια, τη μέγιστη πολιτική προσπάθεια για την εκλογή ΠτΔ όσο γίνεται ευρύτερης αποδοχής. Είναι συνεπώς προφανές ότι τυχόν υποψηφιότητα Κουβέλη αντιμετωπίστηκε θετικά».

Με το άτυπο σχόλιο αυτό το ΠΑΣΟΚ, φάνηκε να παίρνει αποστάσεις ασφαλείας από το Μαξίμου, προκειμένου να μην χρεωθεί το κόστος των πρόωρων εκλογών, ειδάλλως πρόκειται για πολιτικό ελιγμό, που συνήθως δεν ανακοινώνεται εκ των προτέρων, αλλά που ούτως ή άλλως ο πρωθυπουργός τον έχει απορρίψει κατηγορηματικά, δηλώνοντας, πως επιθυμεί μόνο καθαρές λύσεις και θα πάει μέχρι τέλους με την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως εστάλη στα μέσα ορθή επανάληψη, στην οποία διευκρινίζεται το εξής:

«Το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Πρόεδρος του Ευάγγελος Βενιζέλος καταβάλουν εδώ και πολύ καιρό, με συνέπεια, τη μέγιστη πολιτική προσπάθεια για την εκλογή ΠτΔ όσο γίνεται ευρύτερης αποδοχής.


Είναι συνεπώς προφανές ότι τυχόν υποψηφιότητα Κουβέλη (κατά την περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου) αντιμετωπίστηκε θετικά».

Από την πλευρά του πάντως, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, επιμένει για άλλη μια φορά, ότι δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 22, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "O κακός χαμός! Το ΠΑΣΟΚ «μαζεύει» πρόταση για Κουβέλη- Επιμένει στο «όχι» ο Φώτης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator