Εικόνες: Αυτό είναι το club κόσμημα στο Κιάτο. Επένδυση χιλιάδων ευρώ

0




Μένουν δυο μέρες πριν το opening ενός εκ των μεγαλύτερων και πιο ακριβών σε κατασκευή και διακόσμηση club στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια επένδυση η οποία σύμφωνα με υπολογισμούς αναμένεται να ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ.

Ένα ρίσκο εν τω μέσω κρίσης που σκοπό και στόχο έχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και παράλληλα να δώσει δουλειά σε νέους και νέες σε μια πόλη που μαστίζεται από την ανεργία.

Ειδικά δε σε ηλικίες 18-25 το Κιάτο έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανενεργών νέων στην Ελλάδα.

Ο Χριστόφορος Τσιαμτσίκας ο επιχειρηματίας που έστησε εδώ και μερικά χρόνια μαζί με το Νίκο Ζαμάνη την αλυσίδα «Όλα Ελληνικά» επενδύουν σε μια πόλη που πιστεύουν πολύ. Και το κάνουν ρισκάροντας χρήμα αλλά και χρόνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Παρασκευή αναμένεται να σκάσουν μύτη στα εγκαίνια πολλοί τραγουδιστές και φίλοι των επιχειρηματιών ενώ και ο Βασίλης Κουτονιάς θα χαϊδέψει με μαεστρία τα αυτιά των θαμώνων με τις μουσικές του.

Καλή αρχή παιδιά. Μακάρι όλοι οι επιχειρηματίες να σκεφτόταν όπως εσείς… Ίσως η Ελλάδα τότε να ήταν σε καλύτερο δρόμο… όχι για μας. Αλλά για τα παιδιά μας.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 18, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εικόνες: Αυτό είναι το club κόσμημα στο Κιάτο. Επένδυση χιλιάδων ευρώ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator