Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται - "Αλλαγή" το νέο κόμμα του ΓΑΠ

0


"Αλλαγή", Change επί το αγγλικότερο», θα είναι το όνομα του νέου κόμματος που φτιάχνει ο Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με τη στήλη του Γιώργου Παπαχρήστου στα «Νέα».

Το πότε θα το εξαγγείλει, εξαρτάται απολύτως από τις πολιτικές εξελίξεις.

«Είναι το ίδιο σύνθημα», γράφει ο κ. Παπαχρήστος, «με το οποίο ο Αείμνηστος Γιώργος Παπανδρέου, διέλυσε τη δεξιά το '81 και την τοποθέτησε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν τον πρώην Πρωθυπουργό στο να προβεί στη συγκεκριμένη κίνηση δεν είναι άλλοι από το ότι «απηύδησε να περιμένει να πάρει τη ρεβάνς από τον Πρόεδρο Βαγγέλη».

«Το πότε θα το εξαγγείλει, εξαρτάται απολύτως από τις πολιτικές εξελίξεις: αν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη Δευτέρα, θα αναγγείλει τη δημιουργία του τους πρώτους μήνες του νέου χρόνου. Αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος και Δευτέρα διαλυθεί η βουλή, Τρίτη πρώτα ο Θεός θα αναγγείλει και επισήμως τη δημιουργία της “Αλλαγής”».

Όσο για το αποτέλεσμα της κίνησης Παπανδρέου, για την οποία η «παλιά φρουρά» του ΠΑΣΟΚ Μ. Παπαϊωάνου, Τηλ. Χυτήρης και Νίκος Αθανασάκης του είπαν: «άστο ρε Γιώργο», σύμφωνα πάντα με τον συνάδελφο, «εκείνος θα πάρει 2,5% στις εκλογές, το κόμμα Βενιζέλου 2% και κάτι, και δεν θα μπει κανένας τους στη Βουλή».
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 26, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται - "Αλλαγή" το νέο κόμμα του ΓΑΠ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator