Τη Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!

0


Παιδια, τα τσίγκινα σώβρακα και τα μάτια σας 14. Έρχεται να μας αννακαραμανλήσει ο Τρελαντώνης!

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

Σαμαράς: 

“Τον Σεπτέμβριο (2013) θα απογειωθούμε... 
Εγώ σκίζω τα μνημόνια κάθε μέρα εδώ και δύο χρόνια... 
Βγαίνουμε από την κρίση, οδεύουμε στις αγορές... 
Η Ελλάδα θα λάβει πιστοποίηση ότι το χρέος είναι βιώσιμο!... 
Πιάσαμε πάτο και τώρα μπορούμε μόνο να ανέβουμε και θα ανέβουμε... 
Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι το κακό ΠΑΣΟΚ... 
Βγαίνουμε οριστικά από την κρίση και τα μνημόνια... κλπ, κλπ”Τι να πω... Άμα σε δέρνει η μαλακία, σε δέρνει όλο το χρόνο, δεν έχει ρεπό. 

Άρθρο-βόμβα του διευθυντή του “ΒΗΜΑΤΟΣ” Αντώνη Καρακούση που χτες έπεσε στα χέρια μου: ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ, ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΚΑΙ “ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΙ” ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΕΞΙΑ!
Άλλα ήθελες να πεις από την αρχή, απ’ αλλού το ξεκίνησες κι αλλού το πήγες κυρ Αντώνη Καρακούση, διευθυντή του ΒΗΜΑΤΟΣ... “σημειωτόν!”. 
Το συμπέρασμά σου “όλoι στο ντορβά” και τα μήλα και τα φύλλα και η ανικανότητά σου να διαχωρίσεις τις έννοιες “αναγέννηση” και “ανασυγκρότηση”, μοιραία σε οδήγησε σ’ αυτό που ήθελες να πεις από την αρχή με δυο λόγια, αλλά δεν είχες τα λεγόμενα δημοσιογραφικά @@ να το πράξεις, μια και εκ προοιμίου θεωρείς αθώο το αλητορουφιανοδημοσιογραφικό συνάφι από του αίματος του λαού των Ελλήνων, που ζει εδώ και πέντε χρόνια την “Εποχή των Τεράτων” που γεννήθηκε στα ξενοκίνητα ακροδεξιά δώματα της πολιτικής παρακμής και στα νταβατζοδημοσιογραφικά σαλόνια των βαρόνων των ΜΜΕ... 
Όλα τα είδες εντέλει με τους παραμορφωτικούς φακούς του της συστημικής σου αντίληψης. 
Και τη μαχαιροβγαλτική ακροδεξιά και την ανύπαρκτη “κεντροαριστερά”. 
Όλα τα είδες κυρ Διευθυντά το “ΒΗΜΑΤΟΣ”... “σημειωτόν!” πλην της “Αριστεράς...” 
Ως φαίνεται, στην Καρακούσια αντίληψη περί πολιτικής, για την “Αριστερά” χώρος δεν υπάρχει! 
Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε... 
Και επί τη ευκαιρία, ποιο είναι το “νέο” που ετοιμάζετε εκεί στο ΔΟΛ κύρ Αντώνη Καρακούση; 
Αν θέλεις μας το λες βέβαια. 

Επί δέκα ολόκληρα λεπτά ρωτάγανε τον Κουκουλόπουλο αν είδε τις φωτογραφίες του Τσίπρα με την Αγγελοπούλου και την Λάτση, όπως ισχυρίστηκε στη Βουλή, κι εκείνος απαντούσε, “Μα είναι κακό να έχει κάνει αυτές τις συναντήσεις ο κύριος Τσίπρας;” “Ρε άνθρωπε, είδες τις φωτογραφίες” επέμεναν οι Οικονομέας και Καμπουράκης. 
Εκεί αυτός, “κακό είναι;” 
Να δείτε μια μέρα που σ΄αυτή τη χώρα ο μαλάκας θα αποκτήσει επίσημη γιορτή. 

Κολευόταν το made in DOL, αγλάισμα της ιθαγενούς συστημικής δημοσιογραφίας, Πρετεντέρης ο Μέγας, να χωνέψει το σενάριο της επίσπευσης της Προεδρικής εκλογής τον Δεκέμβριο, διότι «18, 19 είναι το Eurogroup οπότε δύσκολο, 20 να ξεκινήσουν, Χριστούγεννα ο 2ος γύρος, παραμονή Πρωτοχρονιάς ο 3ος, λίγο δύσκολο». 
Tην επομένη, στο κεντρικό δελτίο πάλευε με το κομπιουτεράκι, προκειμένου να διαπιστώσει αν τελικά «βγαίνει» νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, για να καταλήξει με βαριά καρδιά... πολύ βαριά καρδιά... πάρα πολύ βαριά καρδιά... στο συμπέρασμα ότι το λογικό σενάριο είναι οι πρόωρες εκλογές με πιθανότερες ημερομηνίες αυτές της 1ης και 8ης Φεβρουαρίου. 
Άργησες πασάκα μου, να το εμπεδώσεις, αλλά εντέλει το κατάλαβες! 
Σου το ‘χα πει Γιαννάκη, δημοσιογράφος δεν είσαι, λακές rewriter β’ κατηγορίας είσαι και μην αναψοκοκκινίζεις όταν σου λένε την αλήθεια. 
Και προπαντός μην κάνεις πείσματα και κακίες και σουφρώνεις τα χειλάκια σου... γιατί ασχημαίνεις..! 

Πηγή "KontraNews"
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 19, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τη Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator