ΚΙΑΤΟ: Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

0


ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟ. 

Σήμερα στις 10:00 είχε οριστεί να γίνει έλεγχος από την αρμόδια επιτροπή στις εγκαταστάσεις -εμπνεύσεως και προωθήσεως- του Εμπορικού συλλόγου Κιάτου. Στην αντίληψη μας ήρθε η παρουσία μόνο του εκπροσώπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής δεν παρουσιάστηκαν και ο έλεγχος αναβλήθηκε χωρίς φυσικά να επιτρέπεται η λειτουργία των εγκαταστάσεων. Παρατηρήσαμε ότι παρά το γεγονός ότι έλεγχος δεν έγινε, άρα άδεια δεν υπάρχει, τοποθετήθηκαν πινακίδες από τον Εμπορικό σύλλογο Κιάτου (;) με τις τιμές χρήσης για κάθε μία και πινακίδες με "κανονισμούς παιχνιδιών". 


Οι 'υπεύθυνοι"(;) που τοποθέτησαν τις εγκαταστάσεις έχουν θράσος. Διότι δεν μπορείς να έχεις τοποθετήσει πυροσβεστήρες που έχουν λήξει από τον Ιούνιο του 2014 περιμένοντας έλεγχο και πιστεύοντας ότι θα σου δώσουν άδεια. Το να τοποθετείς κανονισμούς παιχνιδιών με όρους όπως σε βολεύει -τύπου αν γίνει κάτι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από μένα- είναι θράσος.. Αρμόδιο και υπεύθυνο πρόσωπο της Δημοτικής αρχής που για αρκετή ώρα βρέθηκε στον χώρο έδωσε εντολή να διακοπεί η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στις εγκαταστάσεις μέχρι να βρεθεί η μέρα που η επιτροπή ελέγχου θα ελέγξει το νόμιμο και το ασφαλές προκειμένου να αποφασιστεί αν θα δοθεί άδεια τελικά. Η θέση της sikiona.gr είναι ότι οι εγκαταστάσεις αυτές είναι άσχημες, παράνομες, επικίνδυνες και αντιαισθητικές. Προσβάλλουν την εικόνα της πρωτεύουσας του Δήμου Σικυώνος και καλό είναι να απομακρυνθούν άμεσα.
Είναι καιρός να αλλάξουν οι νοοτροπίες....


Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 23, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator