ΤΡΙΠΟΛΗ: Δημοπρασία για τη μίσθωση χώρων στάθμευσης τροχοφόρων

0


Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Διακηρύττει δημοπρασία μειοδοτική, φανερή και προφορική για τη μίσθωση χώρων στάθμευσης τροχοφόρων και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης, ήτοι μέχρι 12 / 01 / 2015.

Τα ακίνητα που θα μισθωθούν ως χώροι στάθμευσης, θα πρέπει να πληρούν, επί ποινή αποκλεισμού, τους παρακάτω όρους:

1. Να βρίσκονται εντός της πόλης της Τρίπολης.

2. Να βρίσκονται επί των κεντρικών οδών: α) Ουάσιγκτον και εν συνεχεία Καλαμών (έως το ύψος της Τρικόρφων), β) Εθνομαρτύρων και εν συνεχεία Ερυθρού Σταυρού (έως το ύψος της Κεφάλα), γ) Γρηγορίου Λαμπράκη (έως το ύψος της Αταλάντης), δ) Ελευθερίου Βενιζέλου (έως το ύψος της Δούνια), ε) Εθνικής Αντιστάσεως και εν συνεχεία Καλαβρύτων (έως το ύψος της Οπλαρχηγού Σεχιώτη), στ) 28ης Οκτωβρίου (έως το ύψος της Παπαρηγοπούλου), ζ) Παπαρηγοπούλου (από 28ης Οκτωβρίου έως και Ρήγα Φεραίου), αλλά και γενικότερα εντός του κεντρικού ιστού της πόλης, υπό προϋποθέσεις. Επίσης, μπορεί να βρίσκονται και εντός Οικοδομικών Τετραγώνων, εκατέρωθεν των κεντρικών οδών που αναφέρθηκαν ανωτέρω (σε βάθος 1 ή 2 Ο.Τ. κατά περίπτωση). 

3. Να έχουν έκταση τουλάχιστον διακοσίων (200) τετραγωνικών μέτρων. Γίνονται δεκτά και περισσότερα του ενός ακίνητα, καθώς και ακίνητα δύο ή και περισσοτέρων ιδιοκτητών, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές της διακήρυξης, με την προϋπόθεση αυτά να δημιουργούν ενιαία εδαφική έκταση. Στην περίπτωση αυτή, οι προσφορές πρέπει να συνοδεύονται από ενιαίο τοπογραφικό διάγραμμα και από κοινή αίτηση – δήλωση προσφοράς ή τα επιμέρους τοπογραφικά των ακινήτων να αποτυπώνουν με σαφήνεια τους ιδιοκτήτες των όμορων ακινήτων.

4. Να έχουν άμεση πρόσβαση σε κεντρική οδό της Τρίπολης.

5. Να είναι στην αποκλειστική κυριότητα, νομή και κατοχή αυτού που το προσφέρει ή σε περίπτωση που ανήκει εξ' αδιαιρέτου σε περισσότερους κατά συγκυριότητα, συννομή και συγκατοχή, η προσφορά να γίνεται από όλους τους συνιδιοκτήτες.

6. Να είναι ελεύθερα νομικών βαρών ή διεκδικήσεων (υποθήκες, προσημειώσεις, κατασχέσεις κλπ) και γενικά οποιασδήποτε άλλης πράξης που επηρεάζει τη νομική κατάσταση ενός ακινήτου.

Θα προτιμηθούν ακίνητα που: 
είναι ήδη διαμορφωμένα ή απαιτούνται όσο το δυνατό λιγότερες παρεμβάσεις από την πλευρά του Δήμου 
βρίσκονται σε κομβικά σημεία κυκλοφοριακής συμφόρησης και πλησίον εμπορικών δρόμων 
είναι γεωμετρικά άρτια και κατάλληλης επιφάνειας, ώστε να δημιουργούν όσο το δυνατό περισσότερες θέσεις στάθμευσης 
η θέση τους να είναι τέτοια που η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων που σταθμεύουν, να μη δημιουργεί προβλήματα και κινδύνους στα οχήματα αυτά, αλλά και στα διερχόμενα. 



Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας του Δήμου Τρίπολης, που βρίσκεται Αταλάντης και Λαγοπάτη από τις κ. Σβώλου Αικατερίνη και Αργυρώ Γιαννακοπούλου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 έως 15:00, στα Τηλέφωνα: 2713600 478 και 462 και στο FAX: 2710 241433. Επίσης, η διακήρυξη έχει τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος της Τρίπολης και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, www.tripolis.gr

Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στην παραπάνω διεύθυνση μέχρι και την προηγούμενη της καταληκτικής ημερομηνίας.

















Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 24, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΡΙΠΟΛΗ: Δημοπρασία για τη μίσθωση χώρων στάθμευσης τροχοφόρων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator