ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ: Συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία του "Χωριού του Αϊ Βασίλη" στο Βέλο !!!

0


Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο Βέλο... Παρά τα αυτόφωρα, τις σοβαρές καταγγελίες και την επέμβαση εισαγγελέα ο Δήμος Βέλου Βόχας με δελτίο τύπου αναφέρει πως το χωριό λειτουργεί κανονικά !!! Δείτε το δελτίο τύπου:

Το ΄΄Χωριό του Αϊ Βασίλη΄΄ είναι ανοικτό καθημερινά από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 10.00 το βράδυ με πλούσιο πρόγραμμα από εκδηλώσεις για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους μας.

Σας περιμένουμε όλους να περιπλανηθείτε σε μία όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλές δράσεις και πολλά παιχνίδια.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ 19/12/2014 ΈΩΣ ΚΑΙ 21/12/2014

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 4.00 μ.μ.- 8.00μ.μ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ

8.00 μ.μ. Ο ΧΟΡΕΎΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΣΟΥ ΄΄ Η ΡΕΑ΄΄ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ.

8.30 μ.μ. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ ΄΄ Ο ΦΩΚΑΣ΄΄ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ

9.00 μ.μ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΣΟΥ ΄΄Η ΡΕΑ΄΄ .

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 4.00 μ.μ. ΤΟ ΄΄ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΧΑΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ ΄΄ΑΠΟΛΛΩΝ΄΄ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.

ΣΤΙΣ 6.30μ.μ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟ-ΕΦΗΒΙΚΟ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΛΑΪΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ.

7.00 μ.μ. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄ ΚΑΙ Ο Ο ΧΟΡΕΎΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΣΟΥ ΄΄ Η ΡΕΑ΄΄ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΛΑΤΙΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 

11.00 π.μ. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ALTIUS ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ

4.00 μ.μ. ΤΟ ΄΄ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΧΑΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΣΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

7.00 μ.μ. ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΙΑΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.

7.30 μ.μ. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΚΚΩΝΙΟΥ ΄΄ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ΄΄ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΛΑΤΙΝ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 4.00 μ.μ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 6.00 μ.μ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΘΑ ΠΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΡΙΤΟΥ ΄΄ΦΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΜΗ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΗ΄΄ 

Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων


Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 17, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ: Συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία του "Χωριού του Αϊ Βασίλη" στο Βέλο !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator