Ο διάσημος φιλέλληνας Νιγηριανός Dr. SAM CHEKWAS, επισκέφθηκε το Αριστοτελείο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο

0




Ο διάσημος φιλέλληνας και ελληνομαθής, Νιγηριανός Dr. SAM CHEKWAS, επισκέφθηκε και μίλησε στους μαθητές του Αριστοτελείου Κορινθιακού Εκπαιδευτηρίου με αφορμή το βιβλίο του " Το θαύμα να νοιώθεις Έλληνας".

Έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους μαθητές και εξιστόρησε την προσωπική του περιπέτεια ζωής, που ξεκίνησε όταν παιδάκι ένας δάσκαλος του στην Νιγηρία, του μίλησε για την Αρχαία Ελληνική Τραγωδία.

Έκτοτε έκανε όνειρο ζωής να έλθει και να σπουδάσει, με επιτυχία, στην Ελλάδα ετερόκλητες επιστήμες όπως Φιλολογία και Οδοντιατρική.

Πλέον αποτελεί έναν Ελληνικό φάρο πολιτισμού καθώς είναι ο ιδιοκτήτης του μοναδικού αμιγώς Ελληνικού βιβλιοπωλείου στην Νέα Υόρκη.

Η διαρκής εσωτερική του δύναμη για πρόοδο και προκοπή εμπνεόμενος από το Ελληνικό Ιδεώδες αποτέλεσε ένα μοναδικό δίδαγμα προς τους μαθητές.

Με τον Dr. Sam Chekwas, θα έχουμε την τιμή και την χαρά να συνεργαστούμε και στο προσεχές μέλλον μέσα από ένα κοινά σχεδιασμένο πλάνο έλξης φιλελλήνων Αμερικανών μαθητών και φοιτητών στην Κορινθία.

Εκ της Διευθύνσεως του Εκπαιδευτηρίου
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 14, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο διάσημος φιλέλληνας Νιγηριανός Dr. SAM CHEKWAS, επισκέφθηκε το Αριστοτελείο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator