ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ - Καθηγητής πανεπιστημίου έπαιρνε ταρίφα από φοιτητές για να περνούν τα μαθήματα

0


Φακελάκι από τους φοιτητές του, που ήθελαν να περνούν ταμαθήματα, φέρεται να έπαιρνε ένας καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ο οποίος και απολύθηκε οριστικά από το Ίδρυμα γι' αυτή του τη δράση.,

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, το ποσό που ζητούσε ο καθηγητής από τους μαθητές ήταν συγκεκριμένο και καθορισμένο... Για ένα απλό 6αρι ζητούσε 250 ευρώ, για ένα 8αρι ζητούσε 300 ευρώ και για άριστα, ζητούσε ταρίφα 400 ευρώ!

Στους κύκλους των συναδέλφων του, ο εν λόγω καθηγητής φέρεται να ήταν γνωστός ως «ψιλικατζής».

Της απόλυσής του από το Πανεπιστήμιο είχε προηγηθεί η καταδίκη του από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για παθητική δωροδοκία κατ΄ εξακολούθηση, ποινή που επικυρώθηκε από τον Αρειο Πάγο.

Τα δικαστήρια καταδίκασαν και ένα ακόμη άτομο, που φέρεται να ήταν ο συνεργός διαμεσολαβητής του καθηγητή, σε φυλάκιση ενός έτους για άμεση συνέργεια σε παθητική δωροδοκία κατ΄ εξακολούθηση. 

Πηγή: tanea.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 24, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ - Καθηγητής πανεπιστημίου έπαιρνε ταρίφα από φοιτητές για να περνούν τα μαθήματα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator