Έχουν τρελάνει τον… Παράφρονα! Του λένε ότι θα πάρει 9% αν θα κάνει κόμμα!

0


Τι σου είναι η αισιοδοξία… Μου έλεγε λοιπόν συνεργάτης του Γιώργου, ότι το ποσοστό που θα έπαιρνε αν τα σπάσει με τον Βενιζέλο και κατέβει ξεχωριστά στις εκλογές δεν θα είναι αυτό το 4-5% που δίνουν ορισμένες δημοσκοπήσεις, αλλά… σχεδόν διπλάσιο! «Θα πάμε για 9-10%», λέει με υπεραισιοδοξία! Και πού τη βασίζει; Στην εκτίμηση ότι ο Βενιζέλος είναι πρόσωπο που πολώνει τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι αν βρουν εναλλακτική θα τον εγκαταλείψουν. Σε μια τέτοια περίπτωση (κόμματος υπό τον ΓΑΠ) εκτιμά επίσης ότι θα χάσει και Το Ποτάμι. Πώς όμως είναι τόσο σίγουροι ότι η μεγάλη πλειοψηφία των παραδοσιακών πασόκων δεν έχει βρει ήδη εναλλακτική; 

Θα μπει στην επόμενη Βουλή; 

Ένα άλλο (ρητορικό;) ερώτημα που θέτουν συνεργάτες του ΓΑΠ είναι το αν η Δημοκρατική Παράταξη θα μπει στην επόμενη Βουλή! Εκτιμούν συγκεκριμένα ότι λόγω της ακραίας πόλωσης που θα επικρατήσει όταν προκηρυχτούν οι εκλογές τα ενδιάμεσα σχήματα θα κινδυνέψουν με αφανισμό. Επιπλέον, προσθέτουν, τώρα δεν θα περνά το εκβιαστικό δίλλημα που είχε θέσει ο Μπένι στις ευρωεκλογές, δηλαδή το «ψηφίστε μας για να υπάρχει και τη Δευτέρα κυβέρνηση». Κι όσοι δεν θέλουν με τίποτα το ΣΥΡΙΖΑ θα στραφούν στο Σαμαρά… 

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 24, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έχουν τρελάνει τον… Παράφρονα! Του λένε ότι θα πάρει 9% αν θα κάνει κόμμα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator