Τους δίνει στεγνά ο Καρχιμάκης: ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ τα λαμόγια που έβγαλαν 300 δις στο εξωτερικό!

0


Μιχ.Καρχιμάκης: Ανεξήγητη,ανοχή και ολιγωρία στην φορολόγηση των εμβασματων εξωτερικού από το 2000 μέχρι σήμερα.

Σε ποια πολιτική ηθική υπακούει η πιθανα ανεξήγητη πολιτική ανοχή και ολιγωρία για τον συστηματικό έλεγχο της φορολόγησης των εμβασματων του εξωτερικού απο το 2000 μέχρι σήμερα ;

Διαβάζω,στον τύπο,οτι με αποσπασματικό και αργό τροπο,γινεται κάποιος έλεγχος των εμβασματων που εξήχθησαν στο εξωτερικό μόνο κατα την περιοδο 2009-2011.

Για να γίνει λοιπόν αντιληπτό το μέγεθος του πάρτυ της φοροδιαφυγής που έχει συντελεστεί,σε 630 υποθέσεις που ελέγχθηκαν απο το 2009μεχρι 2011,εχουν βεβαιωθεί φόροι 270 εκατ.ευρω.

Μπορεί να αντιληφθεί λοιπόν κανεις ποιο θα ηταν το ύψος των φόρων που θα μπορούσαν να εχουν εισπραχθεί αν υπηρχε συστηματικός έλεγχος των εμβάσματων των 700.000 καταθετών και των 300 δις.ευρω περίπου που εξήχθησαν στο εξωτερικό απο το έτος 2000 μέχρι σήμερα,σύμφωνα με έγκυρα ιδρύματα του εξωτερικού.

Στελέχη της κίνησης75 ΠΑΣΟΚ εχουν υποβάλει ολοκληρωμένη πρόταση,στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ,για την φορολόγηση αυτη που μπορεί να αποφέρει φόρους πάνω απο 30 δις ευρω αν γίνει ενδελεχής και συστηματικός έλεγχος.

Το ερώτημα που τίθεται διαρκώς ειναι.

Σε ποια πολιτική και ανθρώπινη ηθική απέναντι σε ενα λαό που δοκιμάζεται,υπακούει η πολιτική ανοχή και η ολιγωρία για την αποφυγή και την καθυςτερηςη του ελεγχου της φορολόγησης των εμβασματων 300 δις περίπου που εξήχθησαν στο εξωτερικό απο το έτος 2000 μέχρι σήμερα;

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 01, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τους δίνει στεγνά ο Καρχιμάκης: ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ τα λαμόγια που έβγαλαν 300 δις στο εξωτερικό!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator