Εργαστήριο Διαβούλευσης «ΣΥΝΕΡΓΙΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» στη Νεμέα (19.11.14)

0


Εργαστήριο Διαβούλευσης για την Ενεργό Συμμετοχή των Ωφελουμένων

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» διοργανώνει την Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 στη Νεμέα, Εργαστήριο Διαβούλευσης για την Ενεργό Συμμετοχή των Ωφελουμένων στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση:

«ΣΥΝΕΡΓΙΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ»

Τον εναρκτήριο χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Νεμέας, κ. Κωνσταντίνος Καλαντζής. 

Το Εργαστήριο έχει σαν στόχο την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις Δράσεις και τα οφέλη του Τοπικού Σχεδίου το οποίο περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο κύκλο παρεμβάσεων που προωθούν την ένταξη στην αγορά εργασίας, την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σε τομείς της κοινωνικής οικονομίας. 

Στο Τοπικό Σχέδιο θα ενταχθούν 100 άνεργοι, ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ και νέοι επιστήμονες, οι οποίοι είναι δημότες ή κάτοικοι της περιοχής που προσδιορίζεται από τους Δρόμους του Κρασιού της Πελοποννήσου και περιλαμβάνει τις οινοποιητικές ζώνες της Νεμέας και της Μαντινείας (Δήμοι Νεμέας, Σικυωνίων, Άργους - Μυκηνών και Τρίπολης). 

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί με την επιλογή του συνόλου των 100 ωφελουμένων.

Η Εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο Δημαρχείο Νεμέας (Λεωφόρος Παπακωνσταντίνου 29Β).

Το Έργο υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007 - 2013, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας. Η Α.Σ. απαρτίζεται από τους εξής φορείς: Δήμος Νεμέας, Δήμος Σικυωνίων, Δήμος Άργους-Μυκηνών, Δήμος Τρίπολης, Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, Αναπτυξιακή Βορείου Πελοποννήσου-ΑΝΒΟΠΕ Α.Ε., ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.-Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Ο.Τ.Α., Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε., A.T. Management Ε.Π.Ε., Strategy & Communication ADVISORS Ε.Π.Ε., PCM Ε.Π.Ε.

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης 

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 18, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εργαστήριο Διαβούλευσης «ΣΥΝΕΡΓΙΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» στη Νεμέα (19.11.14)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator