Παυλής: «Μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα σκουπίδια θα αρχίσουν να φεύγουν για την Κορινθία»! (video)

0


Μία προσωρινή λύση για να καθαρίσει ο Δήμος Τρίπολης προανήγγειλε ο Δημήτρης Παυλής, σε δηλώσεις, που έκανε λίγο πριν, στο περιθώριο των εκλογών της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης δήλωσε σε ΜΜΕ ότι την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, αφού ο ΦΟΔΣΑ έχει δώσει το "οκ" και αναμένεται η τελική έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Διδασκάλου), προκειμένου μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ξεκινήσει η αποκομιδή απορριμμάτων στο Δήμο Τρίπολης και η μεταφορά τους σε περιοχή της Κορινθίας. 

Δεν θέλησε να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για την περιοχή που θα πηγαίνουν τα σκουπίδια του Δήμου Τρίπολης και το μόνο που είπε είναι θα πάνε σε πράσινο σημείο, νόμιμο και με λιγότερο κόστος από σήμερα. Τέλος, είπε ότι δεν πρόκειται για μία μόνιμη, αλλά για μία προσωρινή λύση που θα δώσει ανάσα στην περιοχή.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 09, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παυλής: «Μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα σκουπίδια θα αρχίσουν να φεύγουν για την Κορινθία»! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator