Δείτε το ανατριχιαστικό video της εξόδου του Bianchi στο Ιαπωνικό GP

0Διέρρευσε στο Διαδίκτυο από το κινητό τηλέφωνο θεατή του Ιαπωνικού GP, η έξοδος του Bianchi. Δείτε το ανατριχιαστικό video της εξόδου…

Η FOM ακολουθώντας πάγια την πολιτική να μην δημοσιεύει εικόνες “δύσκολες” δεν έδωσε στη δημοσιότητα πλάνο από την σύγκρουση του Bianchi με το γερανό. Αυτή η οπτική από κινητό θεατή που τράβαγε την απομάκρυνση της Sauber είναι ανατριχιαστική. Η Marussia πάει ευθεία πάνω στο πίσω μέρος του γερανού και τον σηκώνει στον αέρα στιγμιαία.

Σοκαριστικό είναι ότι κόβεται το roll bar που βρίσκεται πάνω και πίσω από το κεφάλι του οδηγού…

Το συγκεκριμένο video γεννά όμως πολλά ερωτηματικά καθώς ο κριτής στον πύργο της στροφής 7, πάνω από τον γερανό, κουνάει πράσινη και όχι κίτρινη σημαία!Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2014
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δείτε το ανατριχιαστικό video της εξόδου του Bianchi στο Ιαπωνικό GP"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator