Όποιος βιάζεται... σκοντάφτει!

0


Απίστευτη γκάφα σε δημοσίευμα του defencenet για το Jihad Watch και το Μητροπολίτη Αμβρόσιο 

Του Ανδρέα Μπανούτσου 

Το defencenet.gr το διαβάζουμε και εμείς στο RIMSE και είναι όντως μία από τις κορυφαίες σε επισκεψιμότητα και αξιοπιστία ιστοσελίδες στην Ελλάδα. Σήμερα όμως κάποιοι άσχετοι με το Ριζοσπαστικό Ισλάμ συντάκτες του υπέπεσαν σε μια πρωτοφανή και συνάμα απίστευτη γκάφα. Αναφέρουν σε δημοσίευμα τους ότι δήθεν ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος στοχοποίηθηκε από δημοσίευμα ιστοσελίδας του ISIS. Ουδέν αναληθέστερο από αυτό.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα Jihad Watch (που αναφέρεται στο δημοσίευμα του defencenet ως ιστοσελίδα του ISIS) ανήκει στον Robert Spencer έναν από τους πιο σφοδρούς πολέμιους του ριζοσπαστικού Ισλάμ στις Η.Π.Α και παγκοσμίως.
Το δημοσίευμα του Jihad Watch αναφέρει μάλιστα για όποιον γνωρίζει την Αγγλική γλώσσα ότι το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στην Ελλάδα ποινικοποεί την αντίσταση στη Τζιχαντιστική τρομοκρατία και τον Ισλαμικό ιμπεριαλισμό (ελεύθερη μετάφραση του όρου supremacism) και ότι οι Ισλαμιστές πλέον και στην Ελλάδα όπως και στις Η.Π.Α και σε άλλες χώρες χρησιμοποιούν την κατηγορία του ρατσισμού προκειμένου να σιγάσουν κάθε φωνή που αντιστέκεται στην Ισλαμιστική επεκτατική τους ατζέντα.
Φιλοξενεί μάλιστα το δημοσίευμα του Jihad Watch και μια δήλωση του Μητροπολίτη Αμβροσίου "τα παιδιά σας θα γίνουν σίγουρα σκλάβοι των Μουσουλμάνων" όχι φυσικά για να τον απειλήσει, όπως ισχυρίζεται το defencenet, αλλά για να επιχειρηματολογήσει ότι με τον νέο αντιρατσιστικό νόμο κινδυνεύει να κατηγορηθεί ως ρατσιστής επειδή απλά εξέφρασε μια εκτίμηση.

Ελπίζουμε στο μέλλον οι συντάκτες του defencenet να αποφύγουν τέτοια σοβαρά λάθη, τα οποία δεν βοηθούν στην έγκυρη ενημέρωση των Ελλήνων αναγνωστών του Διαδικτύου.
Ευχόμαστε ειλικρινά να μην βγεί κανένας στο μέλλον να κατηγορήσει και το δικό μας ιστολόγιο ως ιστολόγιο του ISIS.

Πηγή RIMSE
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όποιος βιάζεται... σκοντάφτει!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator