«Πανικός» στο twitter για τις εξελίξεις με την απεργία στο «Στο Κόκκινο»

0


"Πανικός" έχει ξεσπάσει στο Διαδίκτυο και το twitter με αφορμή την 48ωρη απεργία που κήρυξαν τη Δευτέρα οι ηχολήπτες του ραδιοσταθμού «Στο κόκκινο».

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας: «Μετά την άρνηση της διοίκησης του ραδιοσταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» να παραστεί στο δημόσιο διάλογο στον ΟΜΕΔ το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την πραγματοποίηση της εξαγγελθείσας 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης για αυτή τη Δευτέρα 06/10/2014 από τις 05:00 π.μ. έως τις 05:00 π.μ. της Τετάρτης 08/10/2014 με αίτημα: την εξόφληση των δεδουλευμένων των μηνών Αυγούστου 2014 και Σεπτεμβρίου 2014 στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) του ραδιοσταθμού. Καλούμε την Διοίκηση του ραδιοσταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» να προχωρήσει στην άμεση αποπληρωμή όλων των δεδουλευμένων».

Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Κώστας Αρβανίτης μιλώντας στην εκπομπή του την Τρίτη ανέφερε μεταξύ άλλων: «Υπήρξε θέμα με απεργία στο Κόκκινο. Εννέα τεχνικούς έχουμε εδώ, οι οποίοι αποφάσισαν να κλείσουν το Κόκκινο και βεβαίως αποφασίσαμε να προωθηθεί η πληρωμή αυτών… Εκβιαστικό ήταν, οπότε πληρώθηκαν οι εννέα τεχνικοί και το κόκκινο δεν έκλεισε. Και δεν πληρώθηκαν οι άλλοι… Αυτή είναι μία αντίληψη που έχουν οι τεχνικοί και έπρεπε να το κάνουμε ή έπρεπε να πάμε σε μία τέτοια σύγκρουση…»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε στο twitter τα όσα είπε ο Κώστας Αρβανίτης και έγραψε: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με κάνουν παρέα εκεί στον Σύριζα, συμφωνώ απολύτως με τον @karvanitis.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 08, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Πανικός» στο twitter για τις εξελίξεις με την απεργία στο «Στο Κόκκινο»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator