Δυναμικά στις εξαγωγές η ECORAP Α.Ε.

0


Μια σημαντική συμφωνία για εξαγωγές των ανακυκλώσιμων υλικών που ανακτώνται από τη μονάδα της, πραγματοποίησε η ECORAP Α.Ε. με ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ήδη τα πρώτα κοντέινερ φορτώθηκαν την Τετάρτη 29/10/2014.

Η συμφωνία για φόρτωση 11 κοντέινερ με 250.000 κιλά χαρτόνι και ανάμεικτο χαρτί, με προορισμό την Ινδία, είναι μόνο η αρχή.

Αν υπολογίσουμε ότι, παρά το όχι μεγάλο ενδιαφέρον από τους Δήμους και τους πολίτες, 4.500.000 κιλά ανακυκλώσιμων υλικών ανακτώνται τον χρόνο από το ΚΔΑΥ στο Μπολάτι Κορινθίας, καταλαβαίνουμε τι θα μπορούσε να γίνει αν φθάσει η μονάδα σε πλήρη λειτουργία με βάση την αδειοδότησή της, δηλαδή 13.000.000 κιλά τον χρόνο, δεν θα πηγαίνουν στις χωματερές αλλά θα γίνονται πρώτη ύλη για τις βιομηχανίες, διασφαλίζοντας ένα πολύ σημαντικό ποσό συναλλάγματος για τη χώρα, περίπου 2.500.000 €.


Μια εταιρεία ζητάει από τους Δήμους και τους πολίτες να της μεταφέρουν το πρόβλημά τους, για να το αξιοποιήσει, να χρησιμοποιήσει εργαζόμενους, να καταναλώσει υλικά, να πληρώσει εφορεία και ασφαλιστικούς οργανισμούς, να φέρει και συνάλλαγμα.

Όμως η κοινωνία και οι Δήμοι αντιμετωπίζουν την έννοια της ανακύκλωσης τουλάχιστον με επιφύλαξη.

«Παρ' όλα αυτά εμείς συνεχίζουμε δυναμικά και αναζητούμε νέες συνεργασίες, όπου και αν βρίσκονται αυτές, προκειμένου η βιομηχανία μας να είναι βιώσιμη και να συνεχίσει να προσφέρει», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Ραψωματιώτης Δημήτρης.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 30, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δυναμικά στις εξαγωγές η ECORAP Α.Ε."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator