ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.Γ.Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0


ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.Γ.Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΚΑΙ ΗΔΗ

ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (Ε.Σ.Ε.Υ.Α.Τ.)

Η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στις 15/10/2014 αποφάσισε 

1. Να διαμαρτυρηθεί έντονα και να καταγγείλει προς κάθε κατεύθυνση, με κύριο αποδέκτη τη Διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την εντελώς ακατανόητη, αδικαιολόγητη και στερούμενη του οποιουδήποτε ηθικού ερείσματος απόφαση αντικατάστασης της Σοϊμοίρη-Δαμέλου Σοφίας, Προϊσταμένης του Τμήματος Τοπογραφίας, Εποικισμού και Αναδασμού της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτην/κής Π.Ε. Κορινθίας και Προέδρου του Συλλόγου.

2. Να επισημάνει τη σημειολογία των αυταρχικών αυτών αποφάσεων χωρίς τη στοιχειωδώς οφειλόμενη ενημέρωση της υπαλλήλου, και τις επιπτώσεις στην (λεκτικά τουλάχιστον επιδιωκόμενη) βελτίωση της λειτουργίας των Δημόσιων υπηρεσιών.

3. Να ζητήσει την ανάκληση και αναθεώρηση της απόφασης αυτής, ενέργεια που αποδυναμώνει τις βάσιμες υποψίες ότι αυτού του είδους οι αποφάσεις επηρεάζονται από την όποια συνδικαλιστική δραστηριότητα της υπαλλήλου και δεν βασίζονται (όπως θα ήταν αυτονόητο) αποκλειστικά στην υπηρεσιακή της ικανότητα και διαδρομή.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Υ.Γ.Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator