ΒΙΝΤΕΟ - Κλείδωσαν τη Σύγκλητο μέσα στην αίθουσα! Νέο μπάχαλο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών από απρόσκλητους φοιτητές

0


Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών η σύγκλητος συνεδριάζει. Προσκαλεί 6 φοιτητές από τις παρατάξεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Με το έτσι θέλω 50 άτομα από την αρχή της διαδικασίας. 

Όταν ο Πρύτανης Θεόδωρος Φορτσάκης τους ζήτησε να αποχωρήσουν επικράτησε ένταση με αποτέλεσμα οι φοιτητές να μείνουν μέσα στην αίθουσα και να κλειδώσουν τους καθηγητές και τον Πρύτανη μέσα στην αίθουσα. 

Τα μέλη της Συγκλήτου παρέμειναν αποκλεισμένα επί περίπου μία ώρα στην αίθουσα, από τους φοιτητές που ζητούσαν να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση.


Ένταση στο πανεπιστήμιο by Enikos_grΔημοσίευση: Οκτωβρίου 30, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ - Κλείδωσαν τη Σύγκλητο μέσα στην αίθουσα! Νέο μπάχαλο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών από απρόσκλητους φοιτητές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator