Μπράβο στην Σερβία!

0


Οι Σέρβοι δεν κατάλαβαν τίποτα και συνέλαβαν στην εξέδρα των επισήμων τον αδερφό του Αλβανού πρωθυπουργού, Όλσι Ράμα, που ευθύνεται για την άνευ όρων προβοκάτσια στον ποδοσφαιρικό αγώνα Σερβίας Αλβανίας, καθότι πάνω του βρέθηκε το τηλεχειριστήριο.

Ένα drone, πιθανόν δωράκι από τους παγκοσμιοποιητές, πέταξε στον χώρο του γηπέδου με μία σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» με εδάφη και από την Ελλάδα. Όταν μάλιστα ο Σέρβος επιθετικός Μήτροβιτς έπιασε την προβοκατόρικη σημαία για να την κατεβάσει, οι Αλβανοί παίκτες ενοχλήθηκαν, γιατί σε αυτό πιστεύουν, αυτό διδάσκονται στα σχολεία τους: Σε μια μεγάλη Αλβανία με εδάφη κλεμμένα, ώστε να προστεθούν στα ήδη κατεχόμενα (βλ. Β. Ήπειρος). Για να γίνει κατανοητό: Δεν είναι «ορισμένοι εθνικιστές Αλβανοί», όπως μεταδίσουν τα Μέσα, που επιθυμούν «Μεγάλη Αλβανία», αλλά οι Αλβανοί στο σύνολό τους!

Η Σερβία όμως δεν είναι Ελλάδα και, αφού συνέλαβε τον υπαίτιο, φέρνει τώρα UEFA και ΕΕ προ των ευθυνών τους. Με τρόπο καθόλα νόμιμο. Μπράβο στις σερβικές Αρχές!

Όσο για την «Μεγάλη Αλβανία» θα μείνει στα χαρτιά, γιατί απλά η παγκόσμια διαπλοκή έχει παραμυθιάσει τους Αλβανούς για να τους χρησιμοποιήσει σε σχέση με τους γνωστούς πλέον ευρύτερους σχεδιασμούς στα Βαλκάνια.

Περιμένουμε τώρα να δούμε πως θα αντιδράσουν οι «δημοκρατικές» Βρυξέλλες στην προμελετημένη υπερεθνικιστική προβοκάτσια!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπράβο στην Σερβία!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator