Εικόνες Φρίκης : Ένα ακόμη σκυλί πυροβολημένο στο κεφάλι στην περιοχή Εγλυκάδας Πατρών

0

O σκύλος βρέθηκε πυροβολημένος στην περιοχή Εγλυκάδας Πατρών.

Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου διαγνώσθηκε ότι έχει πυροβοληθεί. Έχει χάσει εντελώς το ένα μάτι κι έχει μειωθεί πολύ το φως του στο άλλο.

Αφού ακολουθηθεί θεραπεία 3ήμερη με αντιβίωση και αντιφλεγμονώδη θα γίνει χειρουργική επέμβαση για καθαρισμό της περιοχής .

Είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί ο δράστης. Πρόκειται για πράξη εγκληματική και διώκεται ποινικά.

Ας σημειωθεί ότι ο σκύλος είναι ήμερος σαν αρνάκι και εξαιρετικά φιλικός. Ιδιαίτερα σοκαρισμένος και φοβισμένος. Έτρεμε και ήθελε αγκαλιά!!

Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με το τηλ. 2610 340151 κτηνίατρος Ελένη Μπουρδάκου.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εικόνες Φρίκης : Ένα ακόμη σκυλί πυροβολημένο στο κεφάλι στην περιοχή Εγλυκάδας Πατρών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator