Κωνσταντέλλος: «Μας ξάφνιασε ευχάριστα η πετυχημένη διοργάνωση καγιάκ στο ΝΟΒ»

0




Ο Δήμαρχος μίλησε για τον τρίτο αγώνα της kayak Greece

«Παρ' ότι γνωρίζω πως ο αγώνας καγιάκ στο ΝΟΒ είναι μια καθαρά εθελοντική προσπάθεια, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από διοργανώσεις υψηλού επιπέδου. Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έχει πλέον ανοιχτές τις πόρτες της πόλης προς τον αθλητισμό και κυρίως τον μαζικό και ιδιαίτερα όσες έχουν ναυταθλητικό θέμα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που κι εμείς από την πλευρά μας βοηθήσαμε να στεφθεί μ' επιτυχία ο τρίτος αγώνας της ομάδας Kayak Greece και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συμμετέχουμε και του χρόνου».

Μ' αυτή τη δήλωση, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος χαιρέτησε τους αθλητές και τους θεατές στους αγώνες καγιάκ στην Βουλιαγμένη, στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒ. Διοργάνωση που οι συμμετέχοντες αθλητές έφθασαν περίπου τους 300 και οι φίλοι του αθλήματος, αλλά και απλοί επισκέπτες ξεπέρασαν τους 600. 

Αυτή ήταν η 3η και προτελευταία στάση του Kayak Greece «Τέσσερις πόλεις, μία διοργάνωση, ένα όραμα», αφού είχαν προηγηθεί η Νεάπολη Λακωνίας (7 Σεπτεμβρίου) και η Γυάλα Σαλαμίνας (14 Σεπτεμβρίου). Στα αξιοσημείωτα και η παρουσία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, Αθηνάς-Θεοδώρας Αλεξοπούλου, που ξαναμπήκε σε βάρκα μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Επόμενη και τελευταία στάση του Kayak Greece, η Χαλκίδα, στις 19 του μήνα (Οκτωβρίου).

«Η διοργάνωση ήταν άψογη. Όλοι οι αθλητές αισθάνθηκαν σαν το σπίτι τους στον όμιλο. Θέλουμε το καγιάκ να ενταχθεί στα τμήματά μας. Ήμαστε πάντα υποστηρικτές σε ότι έχει να κάνει με τον ναυταθλητισμό. Άλλωστε ήδη ο ΝΟΒ, καλλιεργεί έξι αθλήματα, τρία της θάλασσας και τρία της πισίνας. Ο αθλητισμός είναι το αύριο για την ελληνική νεολαία», δήλωσε η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, Στέλλα Λαζάρου-Τίγκα.

Μια εθελοντική προσπάθεια την οποία έχει ήδη αγκαλιάσει ο κόσμος του αθλήματος και η οποία στηρίζει τον Σύλλογο Φλόγα, για παιδιά με καρκίνο. Γίνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ (Ε.Ο.Κ.-Κ.) και του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων. 

Μια προσπάθεια που βρήκε από το ξεκίνημα πολλούς υποστηρικτές. Χορηγοί είναι οι UTECO ΑΒΕΕ, Ακαδημία φωτογραφίας Leica και Υποστηρικτές Spyros Korkidis-Group Of Companies, AAsport, Zaro's, Aperitivo Pizza Bar, Elio, ΙΕΚ Ξυνή, Mediterranean College, Kalousos Medical Equipment, Eu Zup, Paco café, Aθανασοπούλου-Παναγουλόπουλος ΟΕ, Μάρθα Αθανασοπούλου Δικηγόρος. Πληροφορίες https://www.facebook.com/kayakgreece, www.kayakgreece.gr ή στο info@kayakgreece.gr. 

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 08, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κωνσταντέλλος: «Μας ξάφνιασε ευχάριστα η πετυχημένη διοργάνωση καγιάκ στο ΝΟΒ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator