ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

0



Βρεθήκαμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014 στο νέο - και ωραίο- γήπεδο του Πέλοπα. Ένα γήπεδο γεμάτο παιδιά πέντε μέχρι δεκαέξι ετών. Μαθαίνουν ποδόσφαιρο και δια του ποδοσφαίρου μαθαίνουν να αγωνίζονται με ομαδικό πνεύμα, να αντιμετωπίζουν με στρατηγική τις δυσκολίες και αποκτούν εφόδια που θα χρησιμέψουν στην συνέχεια της ζωής τους. Εκεί δένονται φιλίες και δημιουργούνται αναμνήσεις που γλυκά θα έρχονται στο νού τους στο μέλλον. Στους καιρούς που ζούμε η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό είναι σωστή επιλογή από τους γονείς. Στις Ακαδημίες του Πέλοπα γίνονται δεκτά παιδιά από πέντε μέχρι δεκαέξι ετών. 

Τα παιδιά διδάσκουν και προπονούν τέσσερις προσοντούχοι προπονητές. Στις φωτογραφίες ( κλικ για να μεγαλώσουν ) διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά: 

1. Ο Νίκος Κολιμάδης που είναι και προπονητής της αντρικής ομάδας του Πέλοπα Κιάτου. Ο κύριος Κολιμάδης είναι προπονητής κάτοχος του πιστοποιητικού UEFA Β'. Πρώην τερματοφύλακας επί σειρά ετών σε ομάδες του Νομού Κορινθίας και Αχαΐας. 
2. Ο Νίκος Σιαφλάς πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ( Γυμναστική Ακαδημία) με ειδικότητα προπονητική ποδοσφαίρου. Ο κύριος Σιαφλάς είναι πέραν του πτυχίου του κάτοχος του διπλώματος UEFA Β' και υπό αξιολόγηση προπονητής UEFA Α'. Έχει πλούσια εμπειρία ως προπονητής Ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Αχαία και ως προπονητής ανδρικών ομάδων. Υπήρξε καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. 
3. Ο Δημήτριος Μπίτζιος διπλωματούχος προπονητής UEFA Β' . Ο κύριος Μπίζιος έχει πλούσια πείρα σαν προπονητής Τερματοφυλάκων σε Κορινθία και Αττική. Είναι βοηθός προπονητή και προπονητής Τερματοφυλάκων στην ανδρική ομάδα του Πέλοπα. 
4. Η Μαρία Οικονόμου πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ ( Γυμναστική Ακαδημία) με ειδικότητα Καλαθοσφαίριση. Η κυρία Οικονόμου έχει προπονητική εμπειρία σε ομάδες Καλαθοσφαίρισης στην Κορινθία και έχει διδάξει σε σχολείο Δημόσιας εκπαίδευσης ως Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. 
Πληροφορίες για τον Πέλοπα Κιάτου θα βρείτε ΕΔΩ
Ιστορικές φωτογραφίες θα δείτε ΕΔΩ

Η sikiona.gr επικροτεί το έργο που γίνεται στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Πέλοπα Κιάτου. 

Πενήντα δύο στρέμματα ιδιοκτησίας του Δήμου Σικυωνίων στην περιοχή που είναι το νέο γήπεδο του Πέλοπα, χωράνε και Δημοτικό κολυμβητήριο, και γήπεδα βόλεϋ, και ποδηλατοδρόμιο, και πολλά άλλα. Ας το σκεφτεί η Δημοτική αρχή ... 

Οι φωτογραφίες από την επίσκεψή μας είναι πολλές αλλά αξίζει να τις δείτε όλες.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator