Ο Μπεγλίτης σε συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία !!!

0


Μία έκπληξη έκρυβε η διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που έγινε χτες στην Κόρινθο. Και η έκπληξη δεν ήταν άλλη απο το παρών που έδωσε, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός Πάνος Μπεγλίτης, ο οποίος είχε απομακρυνθεί απο την δημόσια και πολιτική ζωή της Κορινθίας αλλά και του ΠΑΣΟΚ, μετά τις εκλογές του 2012. 
Εκτός απο τον Πάνο Μπεγλίτη στη σύσκεψη παραβρέθηκαν οι δυο πρώην υποψήφιες βουλευτίνες Κατερίνα Δικητόλια και Κατερίνα Φαρμάκη, το μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λούτας, ο πρώην γραμματέας της ΝΕ Νίκος Πετρόπουλος και άλλα κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη απο όλη την Κορινθία.
Ο πρώην υπουργός δεν τοποθετήθηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης που είχε δύο στόχους.
Ο πρώτος ήταν να αμβλυνθούν όποιες αντιπαραθέσεις υπήρχαν μεταξύ των κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και η δεύτερη να βρεθεί ένας κοινός τόπος, μία κοινή συνισταμένη, η οποία να εκφρασθεί ως θέση του ΠΑΣΟΚ στην πορεία προς το Συνέδριο. 

Η συνεδρίαση είχε στιγμές έντασης καθώς, όπως φαίνεται, υπήρχαν -και υπάρχουν- υποβόσκουσες αντιπαραθέσεις, όμως, ο γραμματέας της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΧΙΟΝ είπε πως το τελικό ισοζύγιο ήταν θετικό καθώς έδειξε πως ΠΑΣΟΚ υπάρχει και ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ υπάρχει.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Μπεγλίτης σε συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator