Πανφενεατική κινητοποίηση - Οι Φενεάτες δεν εμπαίζονται πλέον! Τα 33 χρόνια είναι πολλά!

0


Η επιτροπή αγώνα Πανφενεατικής κινητοποίησης, καλεί όλους τους Προέδρους των Κοινοτήτων του τ. Δήμου Φενεού, των Πολιτιστικών Συλλόγων, τους Επιχειρηματίες της εστίασης που δραστηριοποιούνται στο Φενεό, Αγρότες, φίλους του Φενεού και κάθε ενεργό πολίτη Φενεάτη και όχι μόνο, να συμμετάσχει και να συνδράμει δια της παρουσίας του, την επιτροπή αγώνα για την πρωτοβουλία που ανέλαβε, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και έντονη προτροπή πολλών Φενεατών, φίλων και όχι μόνο, ώστε:
Σε λίγο καιρό προτίθεται να καλέσει τα Μ.Μ.Ε. της Κορινθίας, τους Πολιτικούς όλων των βαθμίδων διοίκησης, τον Δήμαρχο Σικυωνίων και τον αντιδήμαρχο Φενεού σε συνάντηση μπροστά στον ανδριάντα του Παπανίκα, στη Καστανιά (πλησίον Κοιμητηρίου), με σκοπό όλοι μαζί, να ενημερώσουμε και να διαμαρτυρηθούμε ανυποχώρητα αυτή τη φορά, για τον επί τρεις και πλέον δεκαετίες εμπαιγμό που γίνεται σε βάρος της περιοχής Φενεού, των Φενεατών, των φίλων και επισκεπτών, για την μη αποπεράτωση του έργου παράκαμψης της Καστανιάς! 
Προκειμένου να μην ενταφιάσουμε τις ελπίδες των Φενεατών στο κοιμητήριο της Καστανιάς, πλησίον του οποίου σκηνοθετήθηκαν κι' αυτή τη φορά προεκλογικές παραστάσεις και με σύνθημα: Οι Φενεάτες δεν εμπαίζονται πλέον! Τα 33 χρόνια είναι πολλά! Οι Φενεάτες πλέον δεν επιτρέπουν την συνέχιση του εμπαιγμού των!!!!!!!! 33 μαρτυρικά χρόνια είναι πάρα πολλά!!!!!!

Για το λόγο αυτό και για άλλους, που θα αναρτηθούν σύντομα στο διαδίκτυο που θα θορυβήσουν πολλούς για τις διαχρονικές ευθύνες τους, παρακαλεί όλους τους προαναφερόμενους, πρόσωπα, φορείς κ.λ.π να είναι παρόντες και να συνδράμουν στη προσπάθεια! Αδιαφορία, αμέλεια, ολιγωρία και ό,τι άλλο, αυτή τη φορά είναι "εγκληματικά" αδικαιολόγητα και για το πρόσθετο λόγο ότι θεωρείται η τελευταία! Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να αναλογισθεί ο καθένας μας, για το τί θα έχει ν' απαντήσει στους μελλοντικούς επικριτές του!

Η επιτροπή αγώνα
-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ
-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΕΝΕΟΥ
-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΕΝΕΟΥ
-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Α.ΚΑΤΩ ΤΑΡΣΟΥ
-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΕΝΟΥ
-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΣΙΑΣ
-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΝΟΥ

(συνεχίζονται οι εγγραφές….)
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πανφενεατική κινητοποίηση - Οι Φενεάτες δεν εμπαίζονται πλέον! Τα 33 χρόνια είναι πολλά!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator