Α. Ζάρρος: "Κάποιοι ανακυκλώνουν πολιτικά απορρίμματα" !!!

0


Δυστυχώς, φίλοι και φίλες του Ξυλοκάστρου, ενώ στην ανακύκλωση των πραγματικών απορριμμάτων οι επιδόσεις μας είναι χαμηλές και πρέπει να βελτιωθούμε, στα πολιτικά απορρίμματα που θα έπρεπε να αφήσουμε πίσω μας και να μην ανακυκλώσουμε ποτέ, κάποιοι τα επαναχρησιμοποιούν και τα μοστράρουν σε κάθε ευκαιρία. Παλιές παθογένειες, που μας ταλαιπώρησαν επί δεκαετίες και ο τόπος μας έχει την ευκαιρία να αφήσει πίσω του, επανέρχονται στο προσκήνιο και επανέρχονται σε ένα θέμα πολύ κρίσιμο και καθοριστικό για το αύριο του δήμου μας, που δεν είναι άλλο από το ζήτημα του ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου και της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα από χθες Τρίτη 21/10/2014, ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας Βλάσης Τσιώτος και η δημοτική σύμβουλος Γιόλα Μαστέλλου αναπαράγουν περίεργα δημοσιεύματα κορινθιακής ιστοσελίδας, προπαγανδίζοντας από τη μία τα αυθαίρετα συμπεράσματα των συγγραφέων τους για τις θέσεις των δημοτικών παρατάξεων στο θέμα των σκουπιδιών και εισάγοντας από την άλλη μία νέα, από αφελή έως και ύποπτη ορολογία, περί «σκήπτρων Δυτικής Κορινθίας» μεταξύ των δήμων της για το ζήτημα της διαχείρισης των σκουπιδιών.

Όλα αυτά μας αποπροσανατολίζουν και δημιουργούν βαθιές ρωγμές στο τοπικό μέτωπο, κάτι που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Σκόπιμα ή μη δεν ξέρω, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι τέτοιοι χειρισμοί είναι επικίνδυνοι για τον τόπο μας και πρέπει άμεσα να σταματήσουν. Τα μικροπολιτικά στραγγίδια γνωρίζουμε όλοι ότι είναι πολύ «τοξικά» και μάς ταλαιπωρούν εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Είναι κρίμα που νέοι άνθρωποι στην τοπική πολιτική σκηνή χρησιμοποιούν παλιές τακτικές για να αποκομίσουν (νομίζουν!;!;) πολιτικά οφέλη. Όμως το κρίσιμο αυτή τη στιγμή είναι η ζημιά που προκαλούν. Για τα υπόλοιπα έχουμε καιρό μπροστά μας. Δεν γίνεται να προσπαθούμε από κοινού να αντιμετωπίσουμε μια, απ’ ότι φαίνεται ασύμμετρη, απειλή για το Ξυλόκαστρο και άλλα να λέμε στη διαπαραταξιακή επιτροπή και με την πρώτη ευκαιρία να δυναμιτίζουμε αυτή την κοινή προσπάθεια. Αν δεν φτιάξουμε ΧΥΤΠΑ στο Ξυλόκαστρο (Χώρο Υγειονομικής Ταφής Πολιτικών Απορριμμάτων) δεν θα καταφέρουμε τίποτα. Έλεος πια…

Στο θέμα μας. Μην ξεχνάτε φίλοι και φίλες, με όλα αυτά τα αποπροσανατολιστικά που αναπαράγονται, ότι οι αποφάσεις για τα σκουπίδια δεν θα παρθούν από το ΔΣ Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης. Θα παρθούν από αλλού. Δεν αποφασίζει ούτε ο δήμαρχος, ούτε οι δημοτικές παρατάξεις. Όλο το θέμα παίζεται στην Τρίπολη και τον περιφερειακό ΦΟΔΣΑ και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Προσπαθούν να μας επιβάλουν πράγματα και μέχρι στιγμής δεν τα έχουν καταφέρει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς και αυτό κάνουμε, είναι να παρακολουθούμε το θέμα και να ετοιμάζουμε τη νομική και τη δυναμική αντίδρασή μας σε περίπτωση που αποφασίσουν κάποιοι να βλάψουν τον τόπο. Μην τσιμπάτε στις προβοκάτσιες και στις επικίνδυνες για εμάς αναπαραγωγές τους. Αν μας διαιρέσουν το χάσαμε το παιχνίδι και απορώ με την ανεύθυνη στάση των δύο στελεχών της μείζονος μειοψηφίας. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτοί οι χειρισμοί μάς βλάπτουν; Αν κάτι δεν πάει καλά αλλιώς πρέπει να το διορθώσουμε!!! Σταματάω εδώ γιατί είμαι έξαλλος με τη συμπεριφορά τους και δεν θέλω να γράψω αυτά που σκέφτομαι. Τα υπόλοιπα κατ’ ιδίαν…

Τα προεκλογικά δημοσιεύματα που λοιδορούσαν παρατάξεις και πρόσωπα, στην προσπάθεια προώθησης των σωτήρων του δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, τα αφήσαμε αναπάντητα και δεν ασχοληθήκαμε. Επειδή όμως τώρα και οι εκλογές τελείωσαν και τα προβλήματα είναι πολύ σοβαρά δεν θα ανεχτούμε καμία μα καμία προβοκάτσια...

Α.Ζάρρος
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 22, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Α. Ζάρρος: "Κάποιοι ανακυκλώνουν πολιτικά απορρίμματα" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator