Μπράβο στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Λίλα που συμμετείχε στα επεισόδια

0


Θέση για τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και δείχνουν τον Άντι Λίλα να συμμετέχει στα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Σερβία-Αλβανία πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα. 

Εξηγήσεις θα κληθεί να δώσει ο Άντι Λίλα στη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς από τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ο διεθνής Αλβανός φαίνεται πως συμμετέχει στα επεισόδια που έγιναν χθες το βράδυ στο Βελιγράδι. 

Η ανακοίνωση 

Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους λαούς και οι Έλληνες, κυρίως μέσω των Ολυμπιακών αγώνων, αυτό κληροδότησαν διαχρονικά στην ανθρωπότητα. 

Τα όσα θλιβερά έγιναν στο Βελιγράδι κάθε άλλο παρά υπηρετούν αυτές τις πανανθρώπινες αθλητικές αξίες. 

Στα τηλεοπτικά πλάνα από τα θλιβερά επεισόδια εμφανίζεται και ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ελπίζουμε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και όχι να ενισχύσει το λάδι που έριχνε στην φωτιά η παρουσία του ιπτάμενου mini αεροπλάνου. 

Αυτονόητο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί άμεσα από την διοίκηση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του και ανάλογα με αυτές θα αποφασισθούν οι περαιτέρω ενέργειες.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπράβο στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Λίλα που συμμετείχε στα επεισόδια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator