Ε.Σ.ΑμεΑ.: Αποκαταστήστε την αδικία που έχουν υποστεί οι συνταξιούχοι αναπηρίας οι οποίοι δεν δικαιούνται εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού

0


Ε.Σ.ΑμεΑ.: Αποκαταστήστε την αδικία που έχουν υποστεί οι συνταξιούχοι  αναπηρίας και εν γένει οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, οι οποίοι δεν δικαιούνται εισιτήρια  κοινωνικού τουρισμού

Κύριοι Υπουργοί, 

Μετά την κατάργηση της Εργατικής Εστίας, η οποία εφάρμοζε το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για όλους τους ασφαλισμένους που κατέβαλαν εισφορές υπέρ αυτής, δημιουργήθηκε ένα καθεστώς άνισης μεταχείρισης για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ μεταξύ των οποίων και συνταξιούχοι αναπηρίας, οι οποίοι τα τελευταία τρία έτη είναι ο μόνοι που δεν  έχουν το δικαίωμα ένταξής τους στα ισχύοντα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού όπως  εφαρμόζονται από τον ΕΟΤ, τον ΟΑΕΔ και τον ΟΓΑ. 

Οι συνταξιούχοι του δημοσίου, του ΟΑΕΕ, του ΝΑΤ όπως και οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ που έχουν συνταξιοδοτηθεί λόγω αυτασφάλισης στο ΙΚΑ, καθώς και δικαιούχοι των προνοιακών επιδομάτων εντάσσονται στο Πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ. Οι συνταξιούχοι  του ΟΓΑ δικαιούνται εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού από τον ΟΓΑ και οι συνταξιούχοι του
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 19, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ε.Σ.ΑμεΑ.: Αποκαταστήστε την αδικία που έχουν υποστεί οι συνταξιούχοι αναπηρίας οι οποίοι δεν δικαιούνται εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator