Ο Παναγιώτης Αλευράς για τον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο

0


Έφυγε από τη ζωή ένας μεγάλος αγωνιστής της Δημοκρατίας, ο συμπατριώτης μας Γιάννης Χαραλαμπόπουλος. 

Ιστορικό στέλεχος της δημοκρατικής παράταξης που πρόσφερε πολλά στη πατρίδα, με συνεχείς αγώνες και έντονη αντιδικτατορική δράση . 

Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος υπήρξε σπουδαία προσωπικότητα στην πολιτική σκηνή, δυναμικός βουλευτής, εργατικός και έντιμος υπουργός, ο οποίος έδωσε μαθήματα αξιοπρέπειας και πολιτικού πολιτισμού. 

Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη χώρα αλλά και για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μεσσηνία. 

Αποτελεί σπουδαίο παράδειγμα προς μίμηση η προσφορά του και η ακεραιότητα της προσωπικότητάς του, για τις επερχόμενες γενιές. 

Παναγιώτης Αλευράς
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Παναγιώτης Αλευράς για τον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator