Ρεκόρ συμμετοχών, με 341 αθλητές – αθλήτριες, στις Ημέρες Νεολαίας ποδηλασίας στο Μαραθώνα

0


Η Ελλάδα ανέβηκε στην 29η θέση της UCI από την 42η που ήταν 

Ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη η συμμετοχή μικρών αθλητών και αθλητριών, στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας 2014, της ποδηλασίας, που ξεκίνησαν σήμερα Παρασκευή και θα ολοκληρωθούν μεθαύριο Κυριακή (5 Οκτωβρίου), στις Παιδικές Εξοχές, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής. Το παρών δίνουν 341 μικροί ποδηλάτες, (8-14 ετών), από 42 σωματεία, αριθμοί που αποτελούν νέα ρεκόρ συμμετοχών. 

Οικοδεσπότες η Ελληνική Ομοσπονδίας Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνα – Νέας Μάκρης. Να σημειωθεί μάλιστα η εξαιρετικά γρήγορη αντίδραση του Δημάρχου Ηλία Ψηνάκη, εξασφαλίζοντας τον χώρο για την διοργάνωση, μετά την αρνητική απάντηση από τον Δήμο Αθηναίων (σ.σ. λόγω τεχνικών προβλημάτων), που είχε δημιουργήσει μεγάλο εμπόδιο στην διεξαγωγή της. 

Η διοργάνωση έχουν χορηγούς τους: Biogreco, Barilla, Nestle, Κορπή, Μινέρβα, χυμοί Λακωνία, Δαβούτης, δημητριακά Cookie Crisp, περιλαμβάνει αγωνιστικές εκδηλώσεις στις κατηγορίες Μίνι, Παµπαίδων και Παγκορασίδων και το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου είναι: 

· Σήμερα Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Υποδοχή αποστολών στις Ε' Παιδικές Εξοχές ∆ήµου Μαραθώνα, 500 μ. μετά την είσοδο των Παιδικών Εξοχών του ∆ήµου Αθηναίων. 17.00-18.30: Κατάθεση Δελτίων. 19.00-20.00: Τεχνικό Συνέδριο. 

· Αύριο Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014 

09.30: Ατομική χρονομέτρηση όλων των κατηγοριών. Εκκίνηση για Μίνι μικρά, Μίνι μεγάλα, Παμπαίδες, Παγκορασίδες. 16.00: Αγώνας ταχύτητας, τύπου 4Χ, σε γύρους πρόκρισης για Μίνι μικρά, μεγάλα. Όλες οι διαδρομές –της 1ης αγωνιστικής- θα γίνουν μέσα στις Παιδικές Εξοχές του Αγ. Ανδρέα (εσωτερικά). 

· Μεθαύριο Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 

10.00: Αγώνες δεξιοτεχνίας, για Μίνι μικρά, Μίνι μεγάλα, στα γήπεδα Μπάσκετ των Παιδικών Εξοχών. 10.30: Αντοχή Παµπαίδων, 36,4 χλµ. Την ίδια ώρα αγώνες δεξιοτεχνίας, για Μίνι στον εσωτερικό χώρο των Παιδικών Εξοχών. 10.32: Αντοχή Παγκορασίδων, 20,8 χλµ. Η διαδρομή: Μαρκόπουλο – Σιρκουί Ιπποδρόμου. 

Άνοδος της Ελλάδος στην 29η θέση 

Σημαντική η άνοδος για την Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη της ορεινής ποδηλασίας. Όπως ανακοίνωσε η UCI η χώρα μας βρίσκεται πλέον στην 29η θέση της κατάταξης, από την 42η που ήταν το προηγούμενο Μάιο (2014). Θέση που βελτιώθηκε εντυπωσιακά, μετά τις διεθνείς επιτυχίες των ελλήνων αθλητών. 

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 04, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ρεκόρ συμμετοχών, με 341 αθλητές – αθλήτριες, στις Ημέρες Νεολαίας ποδηλασίας στο Μαραθώνα "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator