Οι εντυπώσεις του Κώστα Λάμπουρα από το 2ο ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ 2014

0


Σάββατο πρωί 4 Οκτωβρίου έγινε ο Τεχνικός Έλεγχος από την Οργάνωση του Αγώνα όλα πήγαν καλά . Στη συνέχεια οι μηχανικοί της ομάδας έλεγξαν και τα δυο αυτοκίνητα ώστε να είναι έτοιμα για την πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα. 

1η ειδική διαδρομή ΓΥΜΝΟ. 

Για πρώτη φορά χρησιμοποιούμε HANS το σύστημα στήριξης του κεφαλιού συνδεδεμένο με το κράνος και ομολογώ ότι μας δυσκολεύει στις κινήσεις . Μέσα στην ειδική διαδρομή μας δημιουργεί πρόβλημα η τρόμπα βενζίνης και ύστερα από μεγάλη προσπάθεια επιστρέφουμε στο service όπου οι μηχανικοί της ομάδας μας κάνουν τα απίστευτα ώστε να επισκευάσουν και το δικό μας αυτοκίνητο AUTOBIANCHI ABARTH αλλά και το δεύτερο αυτοκίνητο της ομάδας FORD ESCORT MK II 2000 RS που οδηγούσε ο Άρης Αρβανιτάκης με συνοδηγό τον Ηλία Συρεσιώτη στο οποίο είχε κοπεί ένα σωληνάκι φρένων. Μέσα στον επιτρεπόμενο χρόνο και τα δυο αυτοκίνητα είναι έτοιμα για την μάχη της επόμενης ημέρας.




Κυριακή λοιπόν 5 Οκτωβρίου ξεκινάμε την ειδική Γυμνού και κάποια προβληματάκια δεν μας αφήνουν να κινηθούμε όσο γρήγορα θέλουμε με το AUTOBIANCHI. Το άσχημο είναι ότι και το FORD ανεβάζει θερμοκρασία λόγω ρήγματος στο ψυγείο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στο μοτέρ και να εγκαταλείψει. Μέχρι εκεί ήταν δεύτεροι στην κατηγορία των Ιστορικών αυτοκινήτων. 

Επιστρέφουμε στην ΑΜΑΡΥΝΘΟ μέσω της ειδικής ΤΡΑΧΙΛΙ που έγινε απλή διαδρομή λόγω ενός ατυχήματος.
Αφού διόρθωσαν οι μηχανικοί μας κάποια προβληματάκια ξεκινάμε το δεύτερο σκέλος με απόφαση να κινηθούμε σε γρήγορους ρυθμούς γεγονός που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον κόσμο. Δυστυχώς δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας και προς το τέλος της ειδικής μας δημιουργεί πρόβλημα το μπλοκέ διαφορικό με αποτέλεσμα να οδηγούμε με μεγάλο κόπο το αυτοκίνητο. 
Στην επόμενη ειδική ΤΡΑΧΙΛΙ κινούμαστε όσο πιο γρήγορα μπορούμε αλλά η κούραση είναι πολύ μεγάλη και η σωματική αλλά και η ψυχική λόγω των ατυχιών.

Παρ όλα αυτά ανεβαίνουμε στη ράμπα του τερματισμού ολοκληρώνοντας ακόμη ένα αγώνα !!!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας PARTSCENTER ΑΝΤΩΝΗ ΡΟΥΜΠΗ ΓΥΜΝΟ ΕΥΒΟΙΑΣ και το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΕΚΟΣ ΒΕΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ. 

Επίσης ευχαριστούμε τη ΦΛΟΓΑ που μας τίμησε με τα δυο αυτοκόλλητα της μια μικρή προσπάθεια και από εμάς για την προβολή του έργου που επιτελούν και ευχόμαστε σε όλα αυτά τα παιδάκια να επιστρέψουν σπίτια τους υγιή !!!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το χορηγό επικοινωνίας μας parakato.gr που είναι πάντα κοντά μας και προβάλλει τις εκδηλώσεις της ομάδας μας. 

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μηχανικούς της ομάδας που έκαναν τα απίστευτα ώστε να φέρουμε το αυτοκίνητο στον τερματισμό. 




ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΟΥΡΑΣ -- ΒΑΛΤΕΡ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι εντυπώσεις του Κώστα Λάμπουρα από το 2ο ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ 2014"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator