ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ: Ολυμπιακός - Γιουβέντους 1-0 (video)

0


Ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός και ένας Θρυλικός Ρομπέρτο υπέταξαν τη Γιουβέντους με 1-0 στο Καραϊσκάκη σε μία ακόμα μαγική νύχτα. Σκόρερ ο Κασάμι, μαέστρος ο Τσόρι, ήρωας ο Ρομπέρτο στο β' μέρος

Μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν η σειρά της Γιουβέντους να υποταχθεί στη δύναμη του "Καραϊσκάκης"! Τεράστια νίκη για τον Ολυμπιακό με το γκολ του Κασάμι, πρώτη εντός έδρας νίκη για τους Πειραιώτες στο Champions League κόντρα σε ιταλική ομάδα. Εμφάνιση αλά... Μπενφίκα από τον Ρομπέρτο, ο οποίος κάνοντας 4 τουλάχιστον μεγάλες επεμβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο κράτησε μία σπουδαία νίκη για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στην κορυφή του ομίλου με 6 βαθμούς, όσους έχει και η Ατλέτικο Μαδρίτης (5-0 τη Μάλμε). Στους 3 βαθμούς έμειναν Γιουβέντους και Μάλμε.


Olympiakos Piraeus 1 - 0 Juventus Kasami by yarigavideo


ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 22, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ: Ολυμπιακός - Γιουβέντους 1-0 (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator