Γιατί ο Γκλέτσος διέκοψε τον αγιασμό; (Video)

0


Επεισοδιακός ήταν ο σημερινός αγιασμός στο Γυμνάσιο και Λύκειο Στυλίδας.

Σύμφωνα με το stilida.com, όταν ο παπάς έψαλε το τροπάριο της Υψώσεως του Σταυρού, «Σῶσον, Κύριε, τὸν λαόν σου καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου νίκας τοῖς βασιλεῦσι ….» ο Απόστολος Γκλέτσος του ζήτησε να αντικαταστήσει τη λέξη «βασιλεύσι» με τη λέξη «ευσεβέσι».

Ο παπάς συνέχισε μη αντικαθιστώντας τη λέξη «βασιλεύσι», με αποτέλεσμα ο δήμαρχος να αποχωρήσει αιφνιδιαστικά από τον αγιασμό πριν ολοκληρωθεί.

Όταν τελικά η τελετή ολοκληρώθηκε, ο Απόστολος Γκλέτσος επέστρεψε, και ακολούθησε το παρακάτω σκηνικό:

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 11, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιατί ο Γκλέτσος διέκοψε τον αγιασμό; (Video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator