Κ. Μητσοτάκης: «Οι απατεώνες θα απολυθούν – θα στείλω Εισαγγελέα»

0


«Εχουμε βάσιμες ενδείξεις ότι πολλές συμβάσεις μετατράπηκαν από ορισμένου σε αορίστου χρόνου χωρίς να πληρούν τις αναγκαίες προϋποθέσεις» τόνισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εξαπολύοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του εναντίον του επανελέγχου των συμβάσεων. Μιλώνας στον Σκάι, οΚυριάκος Μητσοτάκης διευκρίνισε ότι τα στοιχεία προκύπτουν από δειγματοληπτικούς ελέγχους που έγιναν από το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Σημείωσε ότι «υπάρχουν δήμαρχοι που συνεργάζονται¨και τόνισε: «Νόμος δεν είναι το δίκιο του δημάρχου, ούτε το δίκιο του εργάτη. Δεν αντιλαμβάνομαι επί της αρχής την ανυπακοή απέναντι στην εφαρμογή νόμου του κράτους».

«Προσπαθούμε -συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης- να διορθώσουμε παθογένειες και αμαρτίες του παρελθόντος, πελατειακές πρακτικές που συνέβαλαν στην χρεοκοπία. Δεν αντιλαμβάνομαι πώς γίνεται να μη θέλουν να αποκαλυφθούν απατεώνες». Και πρόσθεσε: «Είναι απατεώνας όποιος παρουσίασε ψευδή στοιχεία για να μονιμοποιηθεί στο Δημόσιο. Θα προχωρήσουμε στον επανέλεγχο των συμβάσεων. Αν χρειαστεί, θα υπάρξει παρέμβαση της εισαγγελίας».

Ο ΥΠΔΜ άσκησε σκληρή κριτική στην περιφερειάρχη Αττικής λέγοντας ότι «πρέπει να καταλάβει η καΔούρου ότι είναι εκλεγμένη, δεν κάνει αντιπολίτευση. Τα δείγματα γραφής που δείχνει αυτή τη στιγμή δεν είναι αντάξια των περιστάσεων».

Επανέλαβε ότι οι 15.000 απολύσεις που έχουν συμφωνηθεί με την Τρόικα μέχρι το τέλος του χρόνου θα γίνουν, αλλά νέος ποσοτικός στόχος δεν θα γίνει δεκτός.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 26, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κ. Μητσοτάκης: «Οι απατεώνες θα απολυθούν – θα στείλω Εισαγγελέα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator