Μεγάλη δικαίωση για το Λιμενικό Ταμείο Κιάτου

0


Με την υπ΄ αριθμόν 8/2014 απόφασή της η δευτεροβάθμια επιτροπή ενστάσεων και προσφυγών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Τρίπολη δικαίωσε το Λιμενικό Ταμείο στο Κιάτο για την απόφαση που είχε λάβει αναφορικά με τις θέσεις ελλιμενισμού στο αλιευτικό καταφύγιο Κιάτου.

Αρχικά η απόφαση είχε ακυρωθεί ως «μη νόμιμη» από την Κόρινθο, αλλά το Λιμενικό Ταμείο προσέφυγε στη δευτεροβάθμια επιτροπή όπου και δικαιώθηκε για την απόφασή του, καθώς, όπως αναφέρεται και στο σκεπτικό της απόφασης, ο έλεγχος νομιμότητας που έγινε από το Τμήμα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Κόρινθο βασίστηκε σε λάθος νομοθεσία !!! Σημειωτέον ότι η δευτεροβάθμια επιτροπή στην Τρίπολη απαρτίζεται από νομικούς και όχι από απλούς διοικητικούς υπαλλήλους όπως η υπηρεσία στην Κόρινθο.

Αναμφίβολα πρόκειται για σημαντική δικαίωση για το Λιμενικό Ταμείο Κιάτου, καθώς με την παραπάνω απόφαση μπαίνει επιτέλους μια σειρά στον ελλιμενισμό των σκαφών στο αλιευτικό καταφύγιο Κιάτου, με ισότητα και δικαιοσύνη για όλους και όχι με «γνωριμίες» και ύποπτες συναλλαγές.

Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι έρχονται και άλλες τέτοιες αποφάσεις που δικαιώνουν το Λιμενικό Ταμείο για τη νομιμότητα των αποφάσεών του. 

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 09, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μεγάλη δικαίωση για το Λιμενικό Ταμείο Κιάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator