Αυτός είναι ο Κορίνθιος επιχειρηματίας που αποκλείστηκε από το Επιμελητήριο Κορινθίας

0


  Δίπλα από τον κ. Ραψωματιώτη ο Αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου Αρκαδίας
Επανερχόμαστε όπως σας είχαμε υποσχεθεί πριν λίγες ημέρες στο θέμα με τον επιχειρηματία που θέλησε να παραβρεθεί στην σύσκεψη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (με δικά του έξοδα ) αλλά το επιμελητήριο Κορινθίας τον απέκλεισε, μάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία με υπεύθυνο του Επιμελητηρίου Κορινθίας μας απάντησε πως δεν μπορεί να συμμετέχει στις εργασίες διότι θα θεωρηθεί "λαθραίος" αφού δεν είναι μέλος του Δ.Σ

Ο Κορίνθιος επιχειρηματίας είναι ο γνωστός κ.Δημήτρης Ραψωματιώτης ο οποίος τελικά όχι μόνο παραβρέθηκε στην Σύσκεψη με τις ευλογίες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ως μέλος του, αλλά λίγο ακόμα και θα μιλούσε και στο ακροατήριο.Οι παρακάτω φωτογραφίες πιστοποιούν του λόγου το αληθές. Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 06, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτός είναι ο Κορίνθιος επιχειρηματίας που αποκλείστηκε από το Επιμελητήριο Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator