Αναστολή εκτέλεσης Διαταγής Πληρωμής από το Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου

0


Με την υπ' αριθμ 255/2014 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου, αναστέλλεται η εκτέλεση της εκεί προσβαλλόμενης εμπροθέσμως με ανακοπή Διαταγής Πληρωμής, καθόσον, όπως διαπιστώνει το Δικαστήριο:

α) Εφαρμόστηκε ως περίοδος εκτοκισμού το έτος 360 ημερών 
β) Υπήρξε παράνομη μετακύλιση και τοκοφορία της εισφοράς του Ν. 128/1975.
γ) Επιβλήθηκαν αόριστα "έξοδα" στον λογαριασμό τα οποία συνιστούν προμήθεια, η είσπραξη της οποίας απαγορεύεται.

Ενόψει αυτών διατάσσεται η αναστολή εκτελέσεως της προσβαλλόμενης Διαταγής Πληρωμής, μέχρι εκδόσεως τελεσίδικης απόφασης επί της ανακοπής, ενώ επιπλέον, ιδιαιτέρως σημαντική είναι η διάταξη του Δικαστηρίου κατά το μέρος που κρίνει νόμιμη την αίτηση σχετικά με την μη εμφάνιση των προσωπικών δεδομένων της αιτούσας στη βάση δεδομένων του Συστήματος Οικονομικής Συμπεριφοράς.


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 29, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αναστολή εκτέλεσης Διαταγής Πληρωμής από το Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator