ΕΞΕΛΙΞΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΠΑΡΑΦΡΟΝΑ

0


Οι εξελίξεις πλέον παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας, και είναι φανερό πως κάθε λεπτό επιπλέον παραμονής του επικίνδυνου και εξουσιοπαράφρονα Βενιζέλου στη…

κυβέρνηση του τόπου, δημιουργεί εκ των πραγμάτων στρατιά συνενόχων απ όλους εκείνους που τον ανέχονται, με πρώτο φυσικά τον πρωθυπουργό της χώρας…


Ενώ ως προς την ουσία της, κάθε περαιτέρω παραμονή, και μη άμεση ανάκληση κάθε θεσμικής ιδιότητας πίσω από την οποία οχυρώνεται και απολαμβάνει ασυλία ο εν λόγω πολιτικός, συνιστά πράξη προσβολής για το Έθνος και προσλαμβάνει εκ των πραγμάτων διαστάσεις εθνικής προδοσίας.

Το λέγαμε μόλις προχθές, διαβάζοντας την ομιλία του προσωπικού του αυτοεξευτελισμού στο μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ, η οποία συνιστά ταυτόχρονα και απροκάλυπτη ομολογία της ενοχής του πως: «Ο Βενιζέλος, μετά από τη χθεσινή του προσπάθεια να αποδομήσει ολοκληρωτικά τον επικίνδυνο εθνικό ολετήρα τον οποίο και…

διαδέχτηκε, ουσιαστικά αποκάλυψε το μέγεθος της προσωπικής του συνενοχής σε επιλογές που σφράγισαν την κατρακύλα της χώρας».

Ας δούμε λοιπόν τα γεγονότα…
Την ώρα που το μισό υπουργικό συμβούλιο επιδιδόταν σε πράξεις ταπεινωτικών επικύψεων ενώπιων υπαλληλίσκων στο Παρίσι, ανακοινωνόταν συνάντηση των δανειστών στην Ουάσιγκτον που σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα Νοεμβρίου, με αντικείμενο το Ελληνικό δημόσιο χρέος, το οποίο πλέον απροκάλυπτα όλοι εκτιμούν πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ.

Όμως ελάχιστες μέρες νωρίτερα, ο υπουργός εξωτερικών, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά και βασικός εμπνευστής απροκάλυπτων χαρατσιών και κατοχικών νόμων σε βάρος του Έθνους μας, αντί να συμπαραταχθεί ως όφειλε με τα συμφέροντα της χώρας και με την κοινωνία που στενάζει υπό το βάρος των κατοχικών πολιτικών, είχε το θράσος να δηλώνει πως: «Το ελληνικό χρέος είναι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟ και ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΒΙΩΣΙΜΟ».Χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως «ΕΓΚΛΗΜΑ» το να ισχυρίζεται κάποιος ότι δεν είναι βιώσιμο.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη – κόλαφο που αποκαλύπτει πλέον με τρόπο αδιαμφισβήτητο τον επικίνδυνο ρόλο Βενιζέλου και την απροκάλυπτα αντεθνική στάση του, ρωτάμε…


Με ποιο δικαίωμα ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός συνεχίζει να διατηρεί στη θέση του τον εξουσιοπαράφρονα Βενιζέλο και δε διατάσσει την άμεση αποπομπή του από κάθε αξίωμα???

Με ποιο δικαίωμα οι Έλληνες δικαστές δεν πράττουν αυτό που αυτοδικαίως οφείλουν να πράξουν, συναισθανόμενοι το ρόλο τους και τη θεσμική ιδιότητα και αποστολή τους???

Με ποιο δικαίωμα σύσσωμη η αντιπολίτευση δεν εγείρει άμεσα εθνικό και ηθικό θέμα για την παραμονή του εν λόγω πολιτικού σε κυβερνητική θέση???

Είναι φανερό ότι η σιωπή όλων αυτών, απέναντι στον επικίνδυνο εξουσιοπαράφρονα, ένα πράγμα επιβεβαιώνει με τρόπο απόλυτο και κατηγορηματικό: Την απόλυτη συνενοχή τους.-

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 07, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΞΕΛΙΞΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΠΑΡΑΦΡΟΝΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator